Flyselskap

SAS lanserer ruten Stockholm – Chambery i de franske Alpene

franske alpene

I skisesongen 2018 SAS åpner en ny rute fra Stockholm til Chambery i de franske Alpene. Chambery Airport er den nærmeste flyplassen for å komme seg til og fra de populære skistedene i Val d’lsere og Val Thorens.

Den nye ruten mellom Stockholm og Chambery gjør det enklere for skandinaviske reisende tilgang til populære feriesteder som Val d’lsere og Val Thorens. Den nye ruten åpner 03.02 og har avreise på lørdager. Chambery Airport er den flyplassen som er nærmest de mest populære skistedene, og som tilbyr både shuttle buss og bil rett utenfor terminalbygningen.

 

Økt etterspørsel til Franske alpene

– Vi ser økt etterspørsel etter flyreiser til skianlegg for vinteren våren og påsken. Vi arbeider kontinuerlig med å møte våre kunders behov. Ved å kunne tilby en flight per uke til de franske Alpene, er en respons til kundenes behov for fritid destinasjoner.

Anders Wahlström, Sales Manager, SAS Sverige.

Den nye ruten er et supplement til SAS ‘andre planlagte flyreiser til regionen rundt Alpene. SAS pleier å fly til Innsbruck, Salzburg, München, Geneve, Zürich, Venezia og Milano. Den nye ruten bli fløyet med SAS nye A320neo, med 15-18% lavere karbonfotavtrykk enn forgjengeren.

SAS nye mat og drikke konseptet New Nordic med SAS er tilgjengelig ombord.

Ruteplan lørdager:

SK2921 ARN CMF 13:45 16:45
SK2922 CMF ARN 17:35 20:20

Det finnes forbindelser fra Oslo på utreisen i skrivende stund. På retur reisen, er det foreløpig ikke noen mulighet for å ta seg tilbake til Oslo lørdag kveld på tidspunktet alpe-charteren lander. Det betyr at man må ha en overnatting på Arlanda flyplass.