Article

Fotballturene til Premier League!

Premier League

Heads up til alle fotballfans:  Ving, Norges største reisearrangør, har billettene til verdens mest spennende liga!

Ving er Norges største arrangør av fotballturer til Premier League og har billetter til sesongens kamper med Liverpool, Manchester United, Chelsea, Tottenham og West Ham. Og ifølge ansvarlig for fotballreiser hos Ving, Svein Erik Bjørheim, bør du være rask om du ønsker å få med deg noen av de gjeveste oppgjørene.

– Toppkampene pleier å selges ut raskt, så her bør man ikke sitte for lenge på gjerdet. Spesielt kampene til Liverpool og Manchester United går fort, sier Bjørheim.

Viktig med trygghet

Med Ving kan du bestille kampbilletter med hotell, enten med eller uten flyreise. Uansett er du garantert sikkerhet rundt hele reisen – og ikke minst kampbilletten, som det ofte kan forekomme falske utgaver av.

– Ving er offisielle partnere av klubbene vi samarbeider med. Det er derfor det tryggeste stedet du kan handle en fotballtur. Her er det ikke noen mellommenn, og du trenger ikke bekymre deg for om billettene er ekte eller ikke. Du henter selv ut billettene før kampen. Skulle du være så uheldig og miste billetten før avspark kan du enten kontakte Ving, en reiseleder eller billettkontoret og det blir utstedt duplikat slik at du kommer inn på kampen, forteller Bjørheim.

Flytte av kampdager – ikke noe problem

Kampene i Premier League blir lagt ut primært på lørdager, men erfaringsmessig hender det at kamper blir flyttet på gjennom sesongen. Dersom du bestiller en turpakke hos Ving og kampen blir flyttet mer enn 36 timer, og du som en følge av dette ikke kan gjennomføre reisen, vil Ving gi deg full refusjon for den pakken du har kjøpt.

– Dette er en av grunnene til at mange ønsker å bestille fotballturer gjennom oss, sier Vings fotballansvarlige.

Sesongens høydepunkter i Premier Leauge


Tottenham – Chelsea på Wembley 19. august
Liverpool – Manchester United på Anfield 14. oktober
Liverpool – Everton på Anfield 9. desember
Manchester United – Manchester City på Old Trafford 9. desember
Manchester United – Liverpool på Old Trafford 10.  mars
Chelsea – Liverpool på Stamford Bridge 5. mai.