Credit cards

Flytoget valgte Netaxept

Flytoget app flytoget valgte

Flytoget AS har nylig inngått en avtale med Nets om bruk av Netaxept, en digital betalingsplattform for nett- og mobilhandel. Avtalen har en varighet på fem år, og Nets vant kontrakten etter en anbudsrunde.

Netaxept blir en viktig del av Flytogets betalingsinfrastruktur, og Nets overtar håndteringen av kortbetaling for Flytogets kunder uavhengig om de benytter nett eller Flytogets egen app.

Mange ulike betalingsmetoder

Løsningen som Flytoget tar i bruk er tilrettelagt for kobling mot innenlandske, – og utenlandske betalingsløsninger, og dekker omlag 100 ulike betalingsmetoder.

— Markedet er preget av sterk konkurranse og det er gledelig at Flytoget valgte oss som leverandør. De er en aktør som er avhengig av punktlighet noe som gjør seg gjeldene i forhold til deres betalingsinfrastruktur. Vi ser frem til et godt og konstruktiv samarbeid i tiden fremover, sier Senior Vice President, Dag Van Baal i Merchant Services hos Nets.

Flytoget valgte nye betalingsløsninger

Løsningen fra Nets tilrettelegges for nye betalingsløsninger, som mobile lommebøker eller nye internasjonale betalingsløsninger, etterhvert som de lanseres i markedet. Netaxept-løsningen benytter responsivt design noe som betyr en forenkling gjennom ett felles grensesnittet for Flytogets ulike digitale betalingsløsninger.

I tillegg til å håndtere kortbetalinger, er Netaxept tilrettelagt for fakturering, noe som innebærer at Flytoget kan benytte samme grensesnitt når de skal fakturere for bedriftsreiser. Avtalen med Nets innebærer at Flytoget står fritt til å velge blant en rekke faktoringselskaper.