Flyselskap

Qatar Airways Qsuite på Paris Air Show #PAS 2017

Qsuite

Qatar Airways tok rampelyset ved den første dagen av Paris Air Show, hvor de viste frem det første flyet sitt utstyrt med den toppmoderne og prisbelønte Business Class-setet Qsuite.

Det første flyet som er ombygd og har fått installert Qsuite er registrert som. A7-BED, hvor A7 er landskoden for Qatar, og BED er registreringsnummeret på flyet. Flyet er en Boeing 777-200, og ble førstegangs registret hos Qatar Airways 28 oktober 2014.

Qsuite

En senior delegasjon ledet av Qatars transport- og samferdselsminister, Mr. Jassim Saif Al Sulaiti, kom til Qatar Airways-konsernsjef, Mr. Akbar Al Baker, for å avsløre den første Boeing 777 som er utstyrt med flyselskapets nye og unike business-classdesign i en seremoni, i nærheten av det luksuriøse chaletet på Le Bourget flyplass.

Flyselskapet var også vertskap for andre tjenestemenn og æresgjester ved seremonien, inkludert Qatars-ambassadør til Frankrike, Mr. Khalid Bin Rashid Al Mansouri; Administrerende direktør  i Qatar Rail, Eng. Abdulla T. Al Subaie og nestleder i Boeing Company, Mr. Ray Conner.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

“Jeg er veldig stolt over å se det nasjonale flyselskapet fra staten Qatar fremvise den unike Qsuite til hele verden. Og selskapet fortsetter å utvide og innovere i bransjen videre. Jeg er også veldig glad for å se flyselskapet Qatar, fra staten Qatar som fortsetter ekspansjons planene raskere enn forventet, og med uendelig ambisjoner. ”

Mr. Jassim Saif Al Sulaiti, Qatars transport- og samferdselsminister

Qsuite

Qsuite er patentert av Qatar Airways, og har bransjens aller første dobbeltseng tilgjengelig i Business Class. Utstyrt med skyvedørs paneler som lar seg stue bort, slik at passasjerene i tilstøtende seter kan lage seg sitt eget private rom. Justerbare paneler og bevegelige TV-skjermer på fire midtseter tillater kolleger, venner eller familier som reiser sammen for å forvandle sin plass i en privat suite, slik at de kan jobbe, spise og sosialisere sammen. Disse nye funksjonene gir den ultimate og tilpassede reiseopplevelsen. Og den gjør det mulig for passasjerene å skape et miljø som passer sine egne unike behov.

Umiddelbart etter Paris Air Show, vil den første destinasjonen for Qsuite være London fra 24. juni, etterfulgt av service til Paris og New York. Flyselskapets flåte får ettermontert maskin etter maskin, med en hastighet på ett fly per måned.

Paris Air Show, som foregår denne uken på Le Bourget flyplass, er et av verdens mest ettertraktede luftfarts stevner, og gir det globale luftfartssamfunnet muligheten til å demonstrere de aller beste og siste fremskrittene i bransjen.

Fra og med 4. juli, vil Qatar Airways operere en fem ganger ukentlig tjeneste til Nice, Frankrike, betjent av flyselskapets toppmoderne Boeing 787 Dreamliner, som utfyller flyselskapets trippel daglige tilbud til den franske hovedstaden, Paris.