Flyselskap

Qatar Airways er igjen det beste flyselskapet i verden

beste flyselskapet

Under dagens pressekonferanse ved Paris Air Show ble SkyTrax Awards for 2017 utlevert. Qatar Airways topper igjen listen, og kan krone seg med tittelen Verdens beste flyselskap.

Qatar Airways har blitt kåret til beste flyselskapet i verden i 2017 av selskapet Skytrax. Den gulfbaserte flyselskapet ble overrakt prisen og tittelen på tirsdagens World Airline Awards ved 2017 Paris Air Show. De andre selskapene til å komme med på Skytrax topp 10 inkluderer (i ingen bestemt rekkefølge): Singapore, Hainan, ANA, Cathay Pacific, Emirates, Etihad, Lufthansa, Garuda Indonesia og EVA Air.

Her er juryens dom

1 Qatar Airways
2 Singapore Airlines
3 ANA All Nippon Airways
4 Emirates
5 Cathay Pacific
6 EVA Air
7 Lufthansa
8 Etihad Airways
9 Hainan Airlines
10 Garuda Indonesia

Dette er Qatar Airways fjerde seier i løpet av de 10 siste årene etter å ha sikret topplasseringen i 2011, 2012 og 2015.
Flyselskapet har gjenvunnet sin kronen eller pole-position etter å ha blitt ranket som nummer to i fjor til Dubai-baserte rivaliserende Emirater.

Qatar er også beste flyselskapet i andre klasser

Qatar Airways tok også prisen for Best Business Class i verden og beste flyselskap i Midtøsten.
Den prestisjetunge prisen er ofte referert til som “Oscar utdelingen i luftfartsnæringen” og er et  lyspunkt i et tøft år for Qatar Airways.

Flyselskapet har blitt fanget midt i en diplomatisk krise mellom Qatar og dets naboer i Midtøsten. Tvisten har resultert i utvisning av Qatar Airways fra store markeder i De forente arabiske emirater, Bahrain, Egypt og Saudi-Arabia.

Vi gratulerer !