Flyselskap

Norwegian lanserer ny direkterute til Argentina

argentina flytillatelse storsatsing stort salg

Norwegians globale ekspansjon fortsetter med lanseringen av en ny direkterute mellom London Gatwick og Argentinas hovedstad Buenos Aires. Dette blir Norwegians aller første destinasjon i Sør-Amerika. – En milepæl for Norwegian, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Den første flygningen mellom London Gatwick og Buenos Aires tar av i februar 2018.

– Lanseringen av denne ruten til Buenos Aires er en ny milepæl for Norwegian og en viktig del av vår globale strategi. Det er vår aller første rute til Sør-Amerika og markerer starten på selskapets planer om ekspansjon i Argentina, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

Norwegian i Argentina

Tidligere i vår godkjente Norwegians styre at konsernets argentinske datterselskap skal etablere baser, ansette nye medarbeidere og lansere nye ruter i Argentina. Norwegian har søkt om driftstillatelse (Air Operator’s Certificate) for å kunne fly i Argentina. Hvis søknaden godkjennes av myndighetene, vil de nye rutene bli lansert mot slutten av året. Les mer her.

– Argentina er et veldig interessant marked med store muligheter. Dagens flytilbud i Argentina og Sør-Amerika er relativt begrenset, derfor ser vi frem til å gi argentinere billige flybilletter både på innenriks- og utenriksruter i nær fremtid, fortsetter Bjørn Kjos.

Les også: Norwegian kåret til beste lavpris-selskap på langruter

Om den nye ruten:

Norwegian vil fly fire ganger i uken mellom London Gatwick og Buenos Aires, med oppstart 14. februar 2018. Selskapets 787 Dreamliner-fly vil betjene Buenos Aires-ruten.

Om Norwegians langdistanseruter:

Norwegian tilbyr om lag 60 langdistanseruter mellom USA og Europa og Asia. Reisende i Norge kan fly direkte til New York (JFK og Stewart), Oakland / San Fransisco, Los Angeles, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando og Boston i USA, samt til Bangkok i Thailand.