Hotel

Åtte Thon-hoteller går videre i «Norges beste frokost»

Åtte thon hoteller

I fjor vant Thon Hotels bransjekåringen av Norges beste hotellfrokost, og i år er åtte Thon-hoteller med videre i den prestisjefylte konkurransen til Twinings Best Breakfast.

Åtte Thon Hotell klare som  semifinalister er:

Thon Hotel Harstad
Thon Hotel Lofoten
Thon Hotel Nordlys i Bodø
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Thon Hotel Arendal
Thon Hotel Oslo Airport
Thon Hotel Terminus i Oslo
Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

– Dette er selvsagt stort for oss. At vi har åtte hoteller med videre til semifinalen er fantastisk! Thon Hotels vant kåringen i fjor og tok både første- og andreplassen. At vi nå har så mange hoteller med videre i frokostkonkurransen er et bevis på at vi har gjort mye riktig og at gjestene våre liker det de spiser. Vi får veldig mange positive tilbakemeldinger for hotellfrokosten av våre gjester. Det blir spennende å se hvem som vinner i år, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Tok 1. og 2. plass i 2016

Høsten 2016 kom Thon Hotel Lofoten på førsteplass og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kapret andreplassen i “Norges beste frokost”-konkurransen til Twinings.

– De siste årene har vi lagt ned mye arbeid i å lage god, hjemmelaget mat med både økologiske og lokale råvarer. Jeg vil gjerne takke våre fantastiske medarbeidere som sørger for en høy kvalitet på både frokostene og servicen på hotellene våre, sier Thorvaldsen.

Thon Hotel Lofoten ble fylkesvinner i Nordland, Thon Hotel Oslo Airport ble fylkesvinner i Akershus og Thon Hotel Arendal ble fylkesvinner i Aust-Agder. De resterende hotellene har blitt plukket ut som «wild cards» – og alle disse hotellene går nå videre til semifinalen.

Twinings Best Breakfast har kåret Norges beste frokost siden 2004, og årets vinner blir offentliggjort høsten 2017.

De siste årene har Thon Hotels pusset opp og modernisert hotellene sine. Det er designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar som står bak oppussingen.

%d bloggere liker dette: