Hotel

Velkommen til nye Thon Hotel Tønsberg Brygge

Thon Hotel Tønsberg

Thon Hotel Tønsberg Brygge er helt nyoppusset og har også fått nytt navn. Tidligere het hotellet Thon Hotel Brygga.

Thon Hotel Tønsberg Brygge er totalrenovert og fremstår som helt nytt.

– Vi er så stolte og glade over å vise frem vårt nye hotell, Thon Hotel Tønsberg Brygge. Hotellet vårt er totalrenovert, og vi har en ny frokostsal, treningsrom, bar og en elegant lobby hvor våre gjester kan bestille enkle småretter, kaffe og forfriskninger. Vi ønsker både gamle og nye gjester velkomne til å se hvor flott det har blitt hos oss og til å prøve uteserveringen vår som åpner senere i sommer, sier hotelldirektør Marianne Teien.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

72 nyoppussede rom og suiter

Thon hotellet har 72 nyoppussede rom og suiter. Alle hotellrommene er utstyrt med Smart-TVer og er smakfullt innredet med moderne og fargerikt interiør.

– Vi har lagt stor vekt på design, teknologi og mat, da dette er viktige satsningsområder for Thon Hotels. Tønsberg er en hyggelig og populær sommerby i Norge, og nå er vi glade for å kunne vise frem nyoppussede Thon Hotel Tønsberg Brygge som har en fantastisk beliggenhet på bryggen i sentrum, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Det er designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar som står bak oppussingen av Thon Hotel Tønsberg Brygge.

Om Thon Hotels

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes 70 hoteller, 1 i Sverige, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).