Bonus Program

Global Hotel Alliance og Thon Hotels feirer 10 millioner medlemmer

10 millioner medlemmer

Det verdensomspennende lojalitetsprogrammet, som Thon Hotels er en del av, har nå 10 millioner medlemmer.

Global Hotel Alliance (GHA) er én av verdens største hotellallianser med frittstående hotellkjeder. GHA består av 35 ulike hotellkjeder, og de 550 hotellene som er med har felles lojalitetsprogram som heter DISCOVERY. Thon Hotels har vært med i hotellalliansen siden 2014, og det er i dag ca. 400.000 Thon DISCOVERY-medlemmer.

10 millioner medlemmer

– Medlemstallene til Thon Hotels øker da flere og flere av våre gjester velger å bli Thon DISCOVERY-medlem. At vi globalt har 10 millioner medlemmer er en milepæl som vi nå har nådd med våre gode samarbeidspartnere. Vi kan tilby fordeler for våre Thon DISCOVERY-medlemmer over hele verden og vi legger også til rette for lokale gjesteopplevelser for både internasjonale og norske medlemmer, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Hver måned melder 250.000 personer seg inn i DISCOVERY verden rundt. Som Thon DISCOVERY-medlem får hotellgjester mange fordeler og tilgang på unike hotellrabatter. Det er gratis å bli medlem og man får fordeler på Thon Hotels i Norge, Belgia og Nederland – samt på totalt 550 hoteller verden rundt.

Her kan du lese mer om Thon Discovery.

Discovery

GHA har sitt eget gjesteprogram kalt DISCOVERY, og vi har inkludert alle fordelene fra dette programmet inn i vårt eget Thon DISCOVERY. Blant annet vil du motta en flaske vann ved ankomst, en gratis avis og ikke minst får du muligheten til å tjene poeng hos SAS EuroBonus, i tillegg til en rekke andre spennende fordeler.

Alle hotellene i GHA jobber sammen for at du som gjest skal få den samme gode opplevelsen, enten du besøker Tromsø eller Bali.