Flyselskap

SAS ønsker velkommen til oppgradert lounge tilbud

SAS ønsker velkommen

Utviklingen av SAS ‘egne lounger fortsetter. Nå har SAS redesignet Loungen på Newark Airport i New York åpnet. Den nyåpnede og 100 kvm større loungen skaper en eksklusiv plass for SAS reisende å stille slappe av eller arbeide før reisen.

De 440 kvadratmeterene er innredet med gjennomgående skandinaviske materialer og har nå kapasitet til flere passasjerer enn tidligere. Andre forbedringer inkluderer det nye serveringsområdet med et bredt utvalg av kalde og varme retter, som serveres i løpet av dagen, lesing i form av et bredt utvalg av magasiner og blader, et særskilt gjeste kontor, og flere ladestasjoner. Selvfølgelig tibys gratis Wi-Fi, assistanse til innsjekking, ombooking etc.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

SAS ønsker velkommen til 440 kvadratmeter lounge

– Vi er glade for å ta imot våre gjester til vår nye lounge i New York, hvor vi flyr direkte fra Stockholm, København og Oslo. Vi har de siste årene lansert flere nye destinasjoner mellom Skandinavia og USA, og neste ut er ruten mellom Miami og Stockholm, som åpner i oktober, sier Fredrik Henriksson, pressesjef, SAS Sverige.

Les også: SAS åpner cafe-lounge i Bergen

I tillegg til New York SAS flyr direkte fra Skandinavia til Washington, Chicago, Miami, Boston, San Francisco og Los Angeles i USA. Gjennom Star Alliance, som nylig feiret sitt 20-årsjubileum,  tilbys det i tillegg  mer enn 18,400 daglige flygninger til 1300 flyplasser i 191 land.

Les mer: SAS lounge-tilbud her

%d bloggere liker dette: