Flyselskap

Garanterer parkeringsplass til alle

Garanterer Parkeringsplass

Avinor Oslo lufthavn kan igjen garantere parkeringsplass til alle som reiser til og fra Norges hovedflyplass.

I forrige uke varslet Avinor at parkeringskapasiteten ved Oslo lufthavn nærmet seg sprengt. Samtidig gikk man ut og anbefalte de reisende å bruke kollektivtransport eller å forhåndsbestille sin parkering på nett.

Prognosene for resten av sommerperioden er gode. Oslo lufthavn disponerer i overkant av 18500 parkeringsplasser i umiddelbar nærhet av flyplassen, både i parkeringshus og utendørs. Det går shuttlebusser fra parkeringsområdene utendørs hvert kvarter hele døgnet.

Les også:  Velg kollektivt til Oslo lufthavn i sommer

Garanterer Parkeringsplass til alle

– Vi kan igjen garantere parkeringsplass til alle som ønsker å parkere på Oslo lufthavn i forbindelse med sin reise.

– Videre har vi økt kapasiteten på forhåndsbestilling og oppfordrer fortsatt de reisende til å bestille parkering på forhånd hvis man skal ut og reise. Det gir de beste prisene og garanterer plass på det parkeringsområdet du ønsker, avslutter Vangstein.

Forhåndsbestill din parkering her