Flyselskap

SAS Nyhet: TRAVELERS COMBO

TRAVELERS COMBO

SAS har i samarbeid med reiseselskapet Apollo lansert nyheten som de har kalt Travelers Combo – ett nytt kombinasjonstilbud.

Det er slutt på tiden da du først måtte lete fram en siste liten-flygning og deretter prøve å finne et matchende hotell. SAS har sammen med Apollo, en av Skandinavias største turoperatører, laget en løsning som gjør booking av fly og hotell enda enklere. Nå lanseres Travelers Combo – så enkelt er det:

  • Bestill fly + hotell – behagelig, trygt og enkelt!
  • Utvalgte hoteller med minimum 3 stjerner
  • Du reiser trygt – og er beskyttet av pakkereiseloven
  • Opptjen EuroBonus-poeng på hele pakkereisen
  • Reisene arrangeres og gjennomføres av Apollo som også stiller garanti til Reisegarantifondet

Om produktet

Selv de mest erfarne reisende synes ofte det kan være vrient å finne til flybilletter og hoteller i  kombnasjon i siste liten. Men allerede fra juli tilbyr SAS en bedre løsning: i én pakke får du flygninger som matcher de valgte dagene og klokkeslettene samt et utvalg av de mest populære hotellene på destinasjonen. Så nå er det slutt på grå hår og stress – SAS og Apollo ordner biffen.

– Når sommeren nærmer seg slutten, vet vi at folk benytter sjansen til å få litt sol på Mallorca eller i Alicante, eller kanskje tar med barna på en kort storbyferie i London eller Berlin, sier Annelie Nässén, Executive Vice President, SAS Global Sales & Marketing. – Den nye løsningen gjør det enkelt å bestille siste liten-turer. Det er bare å klikke for å bestille, så finner vi flygninger og hoteller for deg.

I tillegg til de poengene du tjener som EuroBonus-medlem når du flyr med SAS får hver enkelt reisende, som har registrert EuroBonus-nummeret sitt, 500 ekstrapoeng for pakkereisen.

Betaling av Travelers Combo på en smart måte

Vi kan anbefale å betale reisen med Shell Mastercard som gir opptjening i Trumf-programmet, som igjen kan konverteres til SAS EuroBonus.

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

Ellers kan vi anbefale nye SAS EuroBonus World MasterCardhvor man på Premium-kortet flyr i Plus på en Go-billett.

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med nesten 900 ansatte og en million reisende i året. Vi arrangerer charterreiser, treningsreiser, cruise og rundreiser. I tillegg tilbyr vi trygg og enkel bestilling av fly + hotell til alle verdens hjørner.

denne siden finner du pakkereiser med hotell og SAS-fly over hele verden. Vi hjelper deg med å finne de beste hotellene som passer til SAS’ flyavganger, og du er beskyttet av Pakkereiseloven. Apollo har selvfølgelig også stilt reisegaranti hos Reisegarantifondet.

%d bloggere liker dette: