Flyselskap

Lufthansa lander Costa Rica fra sommeren 2018

Costa Rica

Gode ​​nyheter for alle fans i Sentral-Amerika: Lufthansa starter opp ruten Frankfurt-San José i deres sommerprogram for 2018.

Fra 29. mars 2018, vil en ny nonstop Lufthansa rute starte hver torsdag og lørdag fra Frankfurt til hovedstaden Costa Rica, det “grønne paradiset i Mellom-Amerika”. Ruten blir dermed den andre forbindelsen som tilbys utenlands av firmaet fra Frankfurt til denne regionen – den første er forbindelsen fra Frankfurt til Panama.

Begge rutene komplementerer hverandre perfekt. Du kan nå fly til San José syv ganger i uken fra Frankfurt: to ganger uten stopp med Lufthansa, eller fem ganger via Panama med en kort flytur med Lufthansas samarbeidspartner Copa Airlines.

Costa Rica kombinerer fascinerende landskap, skyskog, karibisk flair og himmelske strender med imponerende nasjonalparker og regnskoger, og er derfor spesielt populær blant reisende som verdsetter økologisk viktig turisme.

Costa Rica

Airbus på ruten til San José

Ruten til San José flys med en Airbus A340-300, som har 279 seter som inkluderer Business Class, Premium Economy og Economy Class. LH518 forlater Lufthansas Frankfurt-hub klokken 13.45 og ankommer i San José sent på ettermiddagen klokka 17.55 lokal tid.

Retur-flyvningen finner sted fra San José om kvelden kl 19:50 og lander på Frankfurt flyplass neste dag kl 15:10 etter en flytid på rundt 11 timer.

For mer informasjon og for å bestille Lufthansa-fly, gå til LH.com på Internett. Eller ring til Lufthansa Service Center på +49 (0) 69 86 799 799 .

Flybilletter kan også bestilles hos Lufthansa reisebyråpartnere, samt på Lufthansa salgsteller på flyplassen.

Rute-planen til Costa Rica:

Frankfurt (FRA) – San José, Costa Rica (SJO)

To ganger i uken (tors, lør fra 29. mars 2018)
LH518: FRA 13:45 – 17:55 SJO
LH519: SJO 19:50 – 15:10 +1 FRA

Lufthansa er medlem av Star Alliance, du som medlem av SAS EuroBonus opptjener poeng ved reiser med Lufthansa til San José, Costa Rica.

Les også:   KLM lanserer direkterute til San Jose – Costa Rica

Om Costa Rica

Costa Rica, offisielt Republikken Costa Rica, er et land i Mellom-Amerika. Landet grenser til Nicaragua i nord og Panama i sør. Øst for landet ligger Det karibiske hav, og i vest ligger Stillehavet. Hovedstaden er San José, som befinner seg midt i landet. Costa Rica har i overkant av 4,5 millioner innbyggere (2011), og et areal på 51 100 km².

Costa Rica ble i 1949 det første landet i verden til å avvikle militærvesenet. Landet har i dag et stabilt demokrati, og er det eldste demokratiet i Latin-Amerika. Det har alltid vært blant de latinamerikanske landa med høyest HDI, og er per 2012 rangert som nummer 62 i verden.

Costa Rica har et svært rikt biologisk mangfold. Rundt en fjerdedel av landets areal er vernede område. Noe som er en større andel enn i noe annet land i verden. I 2007 offentliggjorde regjeringa planer om å bli verdens første karbonnøytrale land innen 2021.

%d bloggere liker dette: