Credit cards

Visa og PayPal utvider partnerskapet til Europa

Visa og PayPal

Visa (NYSE:V) og PayPal (Nasdaq: PYPL) Kunngjør i dag utvidelsen av deres strategiske partnerskap til Europa.

De to selskapene samarbeider allerede i USA og Asia for å fasilitere en raskere overgang til enkle og trygge nett, app og butikkbetalinger. Med utvidelsen av partnerskapet vil kunder og bedrifter i Europa også kunne benytte seg av fordelene.

PayPal, under sin Europeiske banklisens blir i tillegg med i Visa sitt nettverk av finansielle kunder og vil kunne tilby Visa-kontoer i Europa. Dette gjør at kunder og selskaper kan bruke PayPal-midlene sine alle steder Visa er akseptert over hele verden.

Partnerskap  Visa og PayPal

– Visa og PayPal deler samme mål om å gi forbrukere en trygg og enkel måte å betale på uansett hvilken betalingsenhet de ønsker å bruke. Utvidelsen av partnerskapet gir forbrukerne større frihet og er i tillegg fordelaktig for forhandlere, sier Bill Sheedy, CEO, Europeisk Region, Visa Inc. – PayPal kan nå tilby kunder nye og innovative måter å styre og flytte penger, uavhengig av plattform eller enhet, gjennom muligheten til å utstede Visa-kontoer i Europa.

– Avtalen som ble annonsert i dag styrker PayPal sitt samarbeid med Visa og dets respektive partnere over hele Europa, sier Rupert Keely, Excecutive Vise President og CEO, PayPal (Europa). – Partnerskapet gir oss muligheten til å tilby flere valg til millioner av forbrukere og bedrifter gjennom en rekke innovative produkter. Uansett om det er snakk om nett, app eller i butikk vil PayPal sammen med Visa tilby enkel og trygg betaling.

Det europeiske partnerskapet gjør det enklere for finansinstitusjoner å tilby sine Visa-kunder muligheten til å betale over alt hvor PayPal er akseptert på nett. Partnerskapet vil også utvide aksepten for PayPal i europeiske forretninger som allerede aksepterer Visa i sine fysiske lokasjoner. Dette gir vekstmuligheter for Visa, PayPal og deres kunder gjennom:

Avtalen oppsummert mellom Visa og PayPal

  • Forbrukerens valg: PayPal og Visa vil skape en sømløs opplevelse for kunder som velger å betale med Visa-kortet på steder som aksepterer PayPal. Gjennom samarbeid med Visa sine bankpartnere vil kunder enkelt kunne legge til Visa-kort i PayPal lommeboken direkte fra andre bank-apper.
  • PayPal i Europa: Under sin Europeiske banklisens vil PayPal ha muligheten til å utstede Visa-kontoer til Europeiske kunder og bedrifter. I fremtiden vil dette gjøre det mulig for PayPal kunder å bruke sine PayPal midler over alt hvor Visa er akseptert.
  • Digitalt samarbeid: Visa og PayPal har blitt enige om å utvide deltakelsen i Visa Digital Enabelment Program (VDEP) i Europa. VDEP gir Visa sine partnere tilgang til tokenisering tekonologi. Dette muligjør enkel og trygg betaling på mobil og andre tilkoblete enheter. Dette bidrar til å utvide bruken av PayPal hos bedrifter som aksepterer Visa i fysiske lokasjoner.
  • Enklere og raskere tilgang til midler: Visa tilbyr PayPal muligheten til å benytte Visa Direct i Europa. Dette gjør at PayPal kunder kan flytte midler til sine Visa kontoer i sanntid og på tvers av markeder.