Flyselskap

Emirates tilbyr lounge til alle reisende i hele nettverket

Emirates tilbyr

Vi har tidligere publisert artikkelen om at Emirates åpner sine Dubai lounger også for reisende i økonomiklasse mot betaling. Nå utvides tilbudet til å gjelde alle 27 internasjonale Emirates lounger.

Emirates søker nye inntektskilder etter å ha blitt rammet av tøffe økonomiske forhold.  Dubai-baserte Emirates har utvidet tilbudet om betalt tilgang til mer enn 25 flyplass lounger over hele verden etter først å introdusere tjenesten på Dubai International Airport.

Flyselskapet annonserte i en epost sendt til medlemmer av sitt Skywards frequent-flyer program på fredag ​​at Emirates Blue og Silver medlemmer ville kunne betale for lounge tilgang på 27 flyplasser globalt.

Emirates tilbyr

Les også: Emirates oppgraderer loungene for MNOK 90

Emirates tilbyr gratis adgang for Platinum og Gold

Emirates tilbyr fortsatt gratis adgang for Platinum og Gold tier medlemmer. Disse får nå muligheten til å invitere gjester mot betaling. Avgiften blir den samme som ved Dubai International (DXB), på USD$ 100 for fire timer. Avgiften må betales med kreditt- eller debetkort i lokal valuta fast til en tilsvarende sats.

Som ved loungene i Dubai, er det halvpris for barn under 12 år, og reisende under 2 år er gratis. Blant loungene er en nylig åpnet lounge ved Boston Logan International Airport.

De andre er: Auckland Auckland, Bangkok, Birmingham, Brisbane, Cape Town, Delhi, Düsseldorf, Frankfurt, Glasgow, Hamburg, Johannesburg, Kuala Lumpur, London Gatwick, London Heathrow, Los Angeles, Manchester, Melbourne, Milano, München, New York John F. Kennedy, Paris Charles de Gaulle, Perth, San Francisco, Sydney og Tokyo Narita.

Forandringen kommer som følge av at flyselskapet fortsetter å søke nye inntektskilder i lys av tøffere økonomiske forhold.

I forrige uke annonserte Emirates et partnerskap med det statseide søsterflyselskapet Flydubai i et forsøk på å øke synergiene og forbedre avkastningen etter å ha lagt inn en 82 prosent dip i netto overskudd i mai.