Flyselskap

10 august er det duket for en premiere fra København

Torsdag 10. august 2017 er det premiere på to nye Singapore Airlines produkter fra København lufthavn Kastrup. Som tidligere annonsert setter selskapet inn en oppgradert og større versjon av Boeing 777.

Den nye versjonen av Boeing 777-300ER fra København til Singapore får fire seter i First Class, 48 seter i Business Class, 28 seter i Premium Economy og 184 seter i Economy. Første fly går fra København allerede torsdag 10. august.

Det er kun installert 4 seter i First Class, og disse har en veiledene prislapp på opp mot 50K NOK for en tur / retur reise mellom København og Singapore. Vi skal heller ta en titt på det andre nye produktet – Premium Economy.

 

Den «nye» Premium Economy har en egen kabin rett bak selskapets Business Class. Det er totalt 28 seter i en «avvikende» seterad ordning på 2-4-2.

Ekstra komfort

Setene er i en eksklusiv kabin kun for selskapets reisende i Premium Economy Class. Setene er designet med større bredde, og en fot-hviler og fotstøtte bygget inn i setet ditt. For den ultimate snoozing-stillingen, legg deg bare tilbake og nyt 8 tommer (20 cm) ekstra benplass, strekk deg ut og nyt reisen.

Ekstra valgmuligheter

Velg mellom tre valg av hovedretter eller forhåndsbestilling fra selskapets Premium Economy Book Cook-menyen når du flyr fra Singapore. Du kan til og med nyte et glass Champagne – en av de mange fordelene du vil nyte på Premium Economy. Enn så lenge er denne valgmuligheten ikke tilstede fra København, uavhengig av booking klasse.


Ekstra fordeler

Enten du er i luften eller på bakken, kan du nyte fordelene som gjør at du føler deg helt spesiell. Fra innsjekking til ombordstigning og bagasjehåndtering, nyt prioritert og oppgradert service gjennom hele reisen. Dessuten kan du til og med sjekke inn opp til 35 kg bagasje.

Premiere fra København

Som nevnt tidligere i artikkelen. Det er premiere fra København torsdag 10 august 2017. Frem til 31-07-2017, kan du booke Premium Economy til rabattert pris.

premiere fra København