Flyselskap

KLM Dreams tilbud til hele verden

KLM Dreams bangkok priser regelmessig

Flyselskapet KLM gjennomfører i skrivende stund en kampanje som selskapet har gitt navnet, KLM Dreams. Stort sett hele nettverket er med i kampanjen. Det tilbys reiser både i selskapets Economy- og Business klasse.

Via jungeltelegrafen aka epost, har vi mottatt en kampanje som KLM har valgt å kalle KLM Dreams. Det er tilbud både i selskapets Economy- og Business klasse.

I KLMs Economy klasse kan man komme seg til Bangkok for rundt NOK 4200. Ønsker man heller å reise “andre” veien, er det tilbud til Cancun, Mexico eller Cuba for rundt NOK 6000.

Tilbud i Economy klasse hos KLM Dreams

Tilbud i Business klasse hos KLM Dreams

I Business-klasse er det særlig tilbudet til Los Angeles som vi finner som en skikkelig god deal.

KLM Dreams

Vilkår KLM Dreams

  • Salgsperiode: 10. – 28. august 2017.
  • Reiseperiode: 22. august 2017 – 23. juni 2018.
  • Tur-returpriser fra Oslo.
  • Det finnes også priser fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord.
  • Annonsert pris viser selskapets laveste pris og kan bli endret før bestillingen er gjennomført.
  • Besøk klm.no for oppdatert pris.
  • Tilgjengelighet for de annonserte prisene er begrenset og reiseperioden kan variere.
  • Enkelte datoer kan være utilgjengelige.
  • Alle priser gjelder tur/retur i businessklasse og inkluderer skatter og avgifter.

Om KLM

KLM ble etablert den 7. oktober 1919, noe som gjør det til verdens eldste flyselskap som fremdeles opererer under sitt opprinnelige navn. Selskapet startet operasjoner året etter, med en flygning fra London til Amsterdam. Men det skulle gå ett år til før selskapet begynte å operere ruteflygninger.

Innen 1926 hadde KLM faste flygninger til Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Paris, London, Bremen, København og Malmö. Selskapet startet også tidlig med interkontinentale operasjoner, og hadde allerede i 1929 en flyrute til Nederlandsk Østindia (nåværende Indonesia). Selskapet åpnet noen år senere nok en interkontinental rute mellom Amsterdam og Curaçao.

Flåten og antallet destinasjoner vokste i takt med det økende antallet passasjerer. Selskapets drift opphørte under andre verdenskrig, men ble raskt reetablert etter krigens slutt. Selskapet gikk til anskaffelse av enda større fly gjennom 1960-, 70- og 80-tallet, og dannet i 1989 en allianse med det amerikanske flyselskapet Northwest Airlines. I 2008 ble Northwest Airlines sammensluttet med Delta Airlines, og KLM fortsetter dette samarbeidet. Det norske flyselskapet Braathens var også medlem av denne alliansen frem til det fusjonerte med SAS i 2004. KLM er i dag medlem av flyalliansen SkyTeam.