Flyselskap

Qatar Airways øker til 16 ukentlige turer til Manila


16 ukentlige

Qatar Airways har i dag annonsert at selskapet øker frekvensen mellom Doha og Manila, Filippinene. Endringene tar effekt fra 2. november 2017.

Flyselskapet Qatar Airways har i dag via routesonline.com, annonsert at selskapet øker frekvensen til Manila fra torsdag 2. november 2017. I dag flyr selskapet mellom Doha og Manila 14 ganger per uke. Fra ovennevnte dato økes frekvensen ytterligere med 2 ukentlige avganger.

Rutene mellom Doha og Manila flys med en Boeing 777-300. Hos Qatar Airways er denne flytypen innredet med følgende sete-konfigurasjon:

  • 24 seter i Business Class
  • 388 seter i Economy Class

16 ukentlig avganger

QR932 DOH0259 – 1630MNL 77W D
QR928 DOH0910 – 2230MNL 77W D
QR934 DOH1735 – 0710+1MNL 77W 6
QR934 DOH1825 – 0759+1MNL 77W 4

 

Om Filippinene

Republikken Filippinene er en øystat i Stillehavet, som består av 7 107 øyer omkring 650 km sørøst for det asiatiske fastlandet.

Landet var spansk koloni fra 1521 til 1898, og deretter kontrollert av USA til 1946. Det er sammen med Øst-Timor og Sør-Korea et av de tre asiatiske land som har kristendom som dominerende religion. Sammen med den amerikanske innflytelsen har dette gjort Filippinene til et av Asias mest vestligorienterte land.

Rett etter andre verdenskrig var Filippinene et av de høyest utviklede landene i Asia, men har siden sakket akterut på grunn av manglende økonomisk vekst, forskjellige regjeringers konfiskering av eiendom, feilslåtte forsøk på politiske reformer og utbredt korrupsjon. Derimot har forholdene forbedret seg de senere årene og har nå en høy økonomisk vekst, som stammer først og fremst av en teknologisk industri i sterk vekst, og billig arbeidskraft i andre sektorer som gjør landet attraktivt for produksjonsbedrifter og pengeoverføringer fra emigranter.

Myndighetene på Filippinene har i perioder begått alvorlige brudd på menneskerettighetene, som politiske drap, kidnappinger, tortur, trakassering, tvangsflytting osv. Drap på opposisjonelle var særlig under president Gloria Macapagal Arroyo. Dette skjer under dekke av å skulle bekjempe terror, og forsøk på å knuse kommunistgeriljaen. Filippinene står også fremfor store miljøproblemer på grunn av uttynning av regnskogen og forurensing i havet og langs kystlinjen.Mye av dette skyldes at store selskaper har så godt som frie tøyler, det er lite reguleringer på disses atferd i landet.

 

 

%d bloggere liker dette: