Flyselskap

SAS Café lounge åpner torsdag 17 august på Flesland

Café lounge

SAS har opptil 46 daglige avganger fra Bergen og nå åpner selskapet en ny Café Lounge ved Bergen Lufthavn Flesland.

Få jobben gjort i rolige og stille omgivelser før din neste avgang. Du finner også SAS Café Lounger i Ålesund, Trondheim og Tromsø.

Ved Oslo Lufthavn åpner en ny og spenstig innenlands lounge i løpet av september måned. Selskapet åpner en SAS Lounge på 902 kvadratmeter ved Oslo Lufthavn. Du finner den rett innenfor sikkerhetskontrollen og SAS Fast Track. SAS Loungen vil inneholde mange nyheter – test det siste innen teknologi i vår Innovation Hub, ta deg en treningsøkt i treningsrommet, lag din egen digitale avatar, eller nyt en kopp kaffe brygget av vår barista. Bruk tiden på det som betyr mest for deg mens du venter på din neste avgang. Vi gleder oss til å vise deg nyhetene og ønsker deg velkommen inn!

Enkelt og effektivt

SAS Café Lounge er et moderne område i avgangshallen hvor SAS passajerere kan slappe av, surfe på nettet, jobbe, se en film, snakke med venner og kollegaer, eller ta seg en matbit mens de venter på sin neste flyvning.

SAS sine Café Lounger kan benyttes av passasjerere med en SAS Plus-billett eller EuroBonus Diamant- og Gullmedlemmer.

Åpningstider Café lounge

SAS loungen er åpent syv dager i uken og følger SAS sine rutetider – uansett hvilken avgangstid din SAS-flyvning har, så er det åpent.

Kaffe og frukt

Tror du at det serveres champagne og dyr rødvin her tar du feil. Det mener SAS det ikke er behov for på Flesland. Isteden er bugnende kurver med fersk frukt og kaker, kaffemaskin, juice og vann det første du ser når du har passert porten og kommet innenfor de sotede rutene.

Du kan lese mer om SAS lounge-tilbud på denne lenken.