Article

Prishopp for norske Netflix-kunder

Prishopp for norske

Strømmetjenesten skrur opp prisene for alle sine rundt én million norske kunder.

I en epost som er sendt ut til deler av selskapets norske kunder, meldes det om en prisøkning fra midten av september, ifølge Side 3. Forskjellige kunder har fått litt forskjellig dato for når den nye prisen trer i kraft.

Netflix tilbyr i dag tre forskjellige abonnementer, som alle får en prisøkning på 10 kroner i måneden. Dermed blir de nye månedsprisene 89, 109 og 139 kroner.

– Fra tid til annen justerer Netflix sin abonnementsstruktur og prising etter hvert som vi legger til flere eksklusive tv-serier og filmer, introduserer nye funksjoner og forbedrer den totale Netflix-opplevelsen, skriver en talsperson i Netflix i en epost til Side 3.  De nye prisene gjelder allerede for kunder som tegner nytt Netflix-abonnement.

Om Netflix

Netflix er en strømmetjeneste som gir kundene tilgang til en rekke prisbelønte serier, filmer, dokumentarer og annettusenvis av Internett-tilkoblede enheter. Med Netflix kan du se innholdet vårt så mye du vil – uten noen reklamepauser. Det finnes alltid noe nytt å oppdage, og flere serier og filmer legges til hver måned.

Netflix-medlemskapet er et månedsbasert abonnement som begynner på datoen du registrerer deg. Ingen kontrakter, ingen avbestillingsgebyr, ingen bindingstid. Du kan avslutte medlemskapet når som helst – hele døgnet – på nettet.

Medlemskap

Netflix tilbyr tre ulike abonnementer som dekker forskjellige behov. Abonnementet ditt bestemmer hvor mange som kan strømme Netflix-innhold samtidig, og om du kan se i standard oppløsning (SD), høy oppløsning (HD) eller ultrahøy oppløsning (UHD):

  • Basisabonnement: Abonnement med 1 skjerm og SD (se på én skjerm om gangen, standard oppløsning)
  • Standardabonnement: Abonnement med 2 skjermer og HD (se på to skjermer om gangen, høy oppløsning når det er tilgjengelig)
  • Premiumabonnement: Abonnement med 4 skjermer og HD/Ultra HD 4K (se på fire skjermer om gangen, med høy oppløsning og UHD når det er tilgjengelig)