Credit cards

Skandiabanken skifter navn til Sbanken

Sbanken

Skandiabanken skifter navn og skal framover hete Sbanken. – Det nye navnet understreker ambisjonen om å gjøre banktjenester enda enklere, mener selskapet.

Navneskiftet vil tre i kraft i november. Da vil nettbanken, appen og betalingskortene få nytt utseende med en ny logo. Skiftet er en følge av at banken for snart to år siden ble en selvstendig norsk bank og notert på Oslo Børs, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi ønsker å understreke ambisjonen om å gjøre banktjenester enklere på alle måter, og samtidig vise at kjernen i det kundedrevne nettkonseptet vårt fortsetter. Derfor har vi valgt Sbanken.

Magnar Øyhovden, Dagligleder – Sbanken.

Selskapet har innkalt til ekstraordinær generalforsamling 14. september for å vedta navnebyttet.

Om Skandiabanken – Sbanken

I april 2000 ble Skandiabanken lansert som den første rene nettbanken i Norge. I dag tilbyr banken et stort utvalg av finansielle produkter og tjenester til enkeltpersoner og husstander i Norge innen betalings- og korttjenester, innskuddsbasert sparing, investeringsprodukter, langsiktige og kortsiktige lån. Banken har ingen filialer, og alle produkter og tjenester tilbys direkte på den digitale plattformen, som er tilgjengelig på et bredt spekter av brukerenheter. Ved utgangen av juni 2017 hadde Skandiabanken 390 000 kunder og forvaltningskapital på NOK 81,9 milliarder. I november skifter banken navn til Sbanken. For mer informasjon, se skandiabanken.no

%d bloggere liker dette: