Hotel

Hotell Nordic Lund – nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts

Hotell Nordic Lund

Hotell Nordic Lund åpnet dørene i 2015. Hotelle er på kort tid blitt et av Lunds mest verdsatte hotell med toppkarakterer fra gjestene. Hotellet blir Best Western Hotell Nordic Lund den 1. oktober 2017.

Hotellet ligger sentralt i Lund og har 50 personlige rom av meget høy kvalitet. De eldste delene av hotellet er fra 1790 og har senere blitt komplettert med en helt ny bygning. Samtlige rom er utstyrt med klimaanlegg, moderne teknikk og tekjøkken.

“Det føltes naturlig for oss å bli medlem i Best Western”, sier Rodrigo Sanchez, en av hotellets tre deleiere. “Å kunne tilby gjestene et personlig og individuelt hotell og samtidig være med i en verdens største hotellkjeder føles helt rett for oss”.

“Det gleder oss at Hotell Nordic Lund har valgt å inngå medlemskap med oss”, sier Johan Michelson, Sverigesjef i Best Western Hotels & Resorts. “Dette er et fantastisk hotell som kombinerer sjarmen i en eldre eiendom med oppdatert design og teknikk”, fortsetter han.

Om Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med 130+ privateide Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark og Island. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for våre gjester. Samtidig har Best Western sine hoteller høye kvalitetskrav på hotellstandard, noe som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente og at pris og produkt stemmer overens. Totalt finnes det over 4 000 Best Western hoteller i et 110- talls land. I Norden finnes det 150 hoteller, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie.