Bonus Program

Glad nyhet til medlemmer av Norwegian Reward

Glad nyhet

Medlemmer av lojalitetsprogrammet Norwegian Reward kan glede seg. Selskapet dobler opptjeningen på hotell.

Bestill hotell i perioden 28. august til 4. september og du får dobbelt så mange CashPoints-hos Hotels.com. Det betyr 10 % CashPoints på over 300 000 hoteller verden over!

Hva er egentlig CashPoints?

CashPoints er som penger. 1 CashPoint = 1 krone. Les vår komplette guide til Norwegian Reward her.

Betaler du reisen med en Bank Norwegian kredittkort – blir avtalen enda bedre.

Glad nyhet

Kredittkortet fra Bank Norwegian har flere fordeler. Du tjener også opp såkalte «CashPoints» ved all bruk, inkludert kjøp av drivstoff, og du kan benytte disse opptjente poengene til å kjøpe flybilletter på Norwegian.no. Kortet er også det eneste kredittkortet man kan betale med ved kjøp på norwegian.no, uten å måtte betale kredittkortgebyr.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

Glad nyhet oppsummert !

I forbindelse med høstsalget gir vi alle medlemmer dobbel opptjening av CashPoints på hotels.com. Det betyr at man ved bestilling i perioden 28. august til 4. september får 10 % CashPoints opptjening på hotellovernattinger. Husk å legge inn Reward-nummeret for å få CashPoints.