Flyselskap

Norwegian øker med 50 prosent på avganger til Los Angeles

avganger til Los Angeles Norwegians globale ekspansjon fortsetter med lanseringen av ny direkterute mellom Paris og Denver. Norwegian tilbyr 58 ruter mellom Europa og USA, det er flere enn noe annet europeisk flyselskap. - Vi er glade for å gi reisende på begge sider av Atlanteren enda flere direkteruter til en lav pris. Både Paris og Denver er attraktive reisemål som vil bidra til økt turisme og lokal verdiskaping, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian. Norwegian vil fly to ganger i uken mellom Paris og Denver, med oppstart 9. april 2018. I begynnelsen av juli lanserte Norwegian nye ruter fra London Gatwick til Chicago og Austin, samt fra Paris til Boston og Oakland/San Francisco. Tidligere i år lanserte Norwegian også ruter fra London til Paris og Denver

 

Norwegian øker rutetilbudet i vinterprogrammet med 50 prosent fra Skandinavia til Los Angeles. Flyselskapet vil nå fly fra både Oslo, Stockholm og København til Los Angeles tre ganger i uken – totalt ni avganger i uken.

Denne vinteren tilbyr Norwegian enda flere reisende muligheten til å komme seg billig og komfortabelt til Los Angeles. Flyselskapet øker rutetilbudet med 50 prosent på alle sine direkteruter fra de skandinaviske hovedstedene til «Englenes by» – fra to til tre ukentlige avganger i vinterhalvåret.

– Etterspørselen på våre direkteruter fra Skandinavia til Los Angeles har vært stor, og derfor er vi glade for å kunne tilby våre reisende et enda bredere rutetilbud. Våre 787 Dreamlinere har vært fulle siden lanseringen av direkteruter til USA fra Oslo, Stockholm og København – også i Premium-kabinen, hvor passasjerene får en enda mer behagelig reiseopplevelse til konkurransedyktige priser, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian.

Mange kombinasjonsmuligheter

I vinterprogrammet flyr Norwegian til Los Angeles, Oakland/San Francisco og Las Vegas på den amerikanske vestkysten. Norwegians enkeltbilletter gjør det mulig å fly til en destinasjon og hjem fra en annen, noe som gir stor fleksibilitet for passasjerer som kan tilrettelegge og tilpasse reisen etter ønske og behov. Man kan for eksempel fly til Los Angeles, ta en roadtrip gjennom California og fly hjem fra San Francisco.

Norwegian flyr også fra Oslo til New York, Boston, Fort Lauderdale og Orlando, og fra Bergen til Stewart og Providence, på den amerikanske østkysten, og med bare en enkel stopp via London får eventyrlystne nordmenn ennå flere kombinasjonsmuligheter til USA. Her flyr Norwegian i det kommende vinterprogrammet direkte til Chicago, Seattle, Denver og Austin i Texas. Flyselskapet har også USA-ruter fra Paris og Barcelona. Norwegian tilbyr i dag flere ruter mellom Europa og USA enn noe annet europeisk flyselskap.

Premium: Høy kvalitet til lav pris

Norwegian flyr fra Skandinavia til Los Angeles med sine nye og mer miljøvennlige 787 Dreamlinere. Langdistanseflyet er et av de mest moderne passasjerflyene i verden; flyet har friskere luft og optimalt lufttrykk i kabinen som reduserer jetlag, og komfortable seter med god benplass. Norwegian tilbyr passasjerer som ønsker en enda mer behagelig reiseopplevelse å bestille billetter i Premium-kabinen. Utover Fast Track og loungeadgang på flyplassen før reisen, får passasjerer også inkludert setereservasjon, to innsjekkede kofferter, en Premium-meny, frokost- eller kveldsmat, samt drikke under hele flyturen. Alt dette til priser fra 4.799 kr en vei.*

Fakta om Norwegians avganger til Los Angeles

Norwegian vil i vinterprogrammet 2017/2018 betjene direkteruten mellom Oslo og Los Angeles tre ganger i uken; på tirsdager, torsdager og lørdager.