Flyselskap

British Airways lanserer transfer-service for premium passasjerer

British Airways lanserer en nytt produkt som har fått navnet  «Premium Transfer Drive» ved London Heathrow. Tilbudet er for å sikre at reisende som er i fare-sonen for å miste sin videre forbindelse blir ivaretatt.

Den nye ordningen gjelder i første omgang reisende som ankommer med en Britisk innenriks flight. De må ha en videre forbindelse i Club Europe, eller langdistanse forbindelse i Club World  eller First. Tilbudet gjelder også medlemmer som er Silver eller Gold i Executive Club.

British Airways teamet ved London Heathrow vil følge disse kundene. Der hvor det er risiko for at kunden vil miste sin videre forbindelse, vil de tilby en «airside» bil-transfer mellom det ankomne flyet og det neste.

De vil også sende en melding til det innkommende flyet, slik at kabinpersonalet kan informere kunden om at en bil vill vente på dem, og overføre dem.

British Airways lanserer

 

British Airways lanserer nye tjenester

Ny ansatt direktør for merkevare- og kunde opplevelse Carolina Martinoli uttaler at:

«Å miste en videre forbindelse  er en av de mest stressende situasjonene en reisende kan oppleve. Derfor er det viktig å kunne holde dem løpende oppdatert, og hjelpe dem videre viktig. Den nye Premium Transfer tjenesten vil gjøre det mulig for oss å identifisere kunder som potensielt er utsatt for å miste sin videre flyforbindelse, og proaktivt arrangere å hente dem med bil til deres videre forbindelse.»

«Vi mottar allerede gode tilbakemeldinger fra kunder som har dratt nytte av tjenesten. Og nå som WiFi er introdusert på flyene, kan vi også bruke det til å kommunisere direkte med kundene om deres videre forbindelser.»

British Airways investerer £ 400 millioner (ca. 4 milliarder kroner) i Club World produktet med vekt på forbedret catering og søvn. På Heathrow er et First Wing området med direkte sikkerhetskontroll og lounge adgang allerede åpnet, og lounger rundt flyselskapets nettverk blir fornyet og forbedret.

Club Europe-kabinen er blitt introdusert på britiske innenriks ruter. I tillegg er nylige forbedringer blitt introdusert i Club Europe og Club World.

British Airways kunder kan se frem til den nyeste generasjonen Wi-Fi på tvers av British Airways langdistanse- og kortdistanse flåter i løpet av de neste to årene.