Flyselskap

Åpning av neste generasjon SAS lounge ved Oslo Lufthavn

neste generasjon

13. september åpner flyselskapet en splitter ny SAS Lounge på 902 kvadratmeter ved Oslo Lufthavn. Du finner den rett innenfor sikkerhetskontrollen og SAS Fast Track.

SAS Loungen vil inneholde mange nyheter – test det siste innen teknologi i vår Innovation Hub, ta deg en treningsøkt i treningsrommet, lag din egen digitale avatar, eller nyt en kopp kaffe brygget av vår barista. Bruk tiden på det som betyr mest for deg mens du venter på din neste avgang. Vi gleder oss til å vise deg nyhetene og ønsker deg velkommen inn!

Åpningstider i SAS lounges

  • SAS lounger åpner rundt 60 minutter før den første SAS-avgangen og stenger ca. 30 minutter før den siste SAS-avgangen. Åpningstider kan variere avhengig av lokale kontrakter.
  • Åpningstider kan variere da de følger våre tidtabeller for sommer, vinter og ferier som påske, jul og nyttår.

Neste generasjon

Lounger i 2017

SAS styrker tjenestetilbudet både i luften og på bakkenivå. Derfor investerer vi i SAS Lounges og SAS Fast Track på våre største flyplasser og destinasjoner med flest reisende. SAS invester i flere digitale løsninger, nye og oppdaterte kabiner, nye fly, høyhastighets-WiFi på alle flyene og har nylig lansert et nytt utvalg av mat og drikkevarer om bord. SAS vil avslutte samarbeidet med noen av tredjepartene som drifter loungene våre. Dette for å kunne investere mer, og gi et bredere og bedre tjenestetilbud for SAS Lounges og Fast Track. Resultatet blir et stadig bedre tjenestetilbud fra SAS, som kommer de fleste Plus- og Businessreisende, medlemmer og de 29 millioner årlige passasjerene våre til gode. For å nevne noe: SAS investerer i nye og større innenlandslounger på Arlanda og Oslo Gardemoen, og vi oppgraderer de internasjonale SAS Lounges i New York, Paris og i Chicago.

SAS og Star Alliance tilbyr tilgang til over 1000 lounger verden over.

%d bloggere liker dette: