Bonus Program

Norwegian Reward inngår samarbeid med Flybussen

Flybussen

Nå tilbyr Norwegian Reward reisende på Flybussen muligheten til å tjene 6 % CashPoints på bussbilletten.

CashPoints vil kunne opptjenes på alle ruter som opereres av Flybussen i Norge, inkludert ruter i Oslo. Opptjening av CashPoints er kun mulig ved kjøp av billetter på flybussen.no.

– Vi ønsker å tilby attraktive fordeler til våre medlemmer og vi ser at Flybussen er en veldig god samarbeidspartner da deres rutenettverk dekker store deler av landet. Opptjening av CashPoints med Flybussen er nok et tilbud som gjør det enklere å spare CashPoints. Poengene kan brukes til å betale hele eller deler av din neste flyreise med, sier direktør for Norwegian Reward, Brede Huser.

Norwegian Reward er et gratis fordelsprogram fra Norwegian for passasjerer som ønsker å reise billigere og bedre. Medlemmer kan tjene CashPoints på blant annet flyreiser, hotell, dagligvarer, strøm, forsikring og i mer enn 150 nettbutikker.

Spar med familien på Flybussen

Tidligere i år lanserte Norwegian Reward Familiekonto som gjør det mulig for familier å spare CashPoints sammen i én og samme konto.Dette gjør det enklere å bruke alle familiemedlemmers opptjente CashPoints ved kjøp av en reise.

Betal med Bank Norwegian

Kredittkortet fra Bank Norwegian har flere fordeler. Du tjener også opp såkalte «CashPoints» ved all bruk, inkludert kjøp av drivstoff, og du kan benytte disse opptjente poengene til å kjøpe flybilletter på Norwegian.no. Kortet er også det eneste kredittkortet man kan betale med ved kjøp på norwegian.no, uten å måtte betale kredittkortgebyr.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

Av andre fordeler er det verdt å nevne at du får dekket ekstrautgifter til nye flybilletter (inntil 5 000 kr per reisende, opptil 20 000 kr for en familie) hvis en flygning du har betalt med Norwegian-kortet er forsinket slik at du ikke rekker forbindelsen din.

Norwegian har også et eget rewardsystem hvor du kan tjene cashpoints på kjøp i en rekke butikker. Du kan laste ned et nettlesertillegg som forteller deg i hvilke nettbutikker du kan handle og tjene opp cashpoints.

Kortet kan bestilles her.

Slik tjener du CashPoints (1 CashPoint = 1 kr)

  • 20 % av billettprisen i CashPoints på flex-billetter i inn- og utenland
  • 5% av billettprisen på lavprisbilletter i inn- og utland, samt langdistansereiser
  • 1 % av kjøpesummen på alle andre kjøp med Norwegian-kortet
  • Opptjening av cashpoints i en rekke nettbutikker via Norwegians egne rewardsystem

Nøkkelinfo

Bank Norwegian står bak Bank Norwegian kredittkort. For å kunne søke på dette kredittkortet må du være minst 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Maksimal kredittgrense er 100 000 kr. Kredittgrensen settes individuelt og du får sjelden innvilget maksimal kredittramme før du har hatt kortet en stund og bevist at du er en god betaler. Den maksimale rentefrie perioden er 45 dager. Kortets årlige nominelle rente er 20,49%, mens den effektive renten ved 15 000 kr utestående over 12 mnd. er 23,10%. Minstebeløpet å betale hver måned hvis du har benyttet kortet den foregående måneden er 3,00% (minimum 300 kr).

 

Om Norwegian Reward: Norwegian Reward har 6 millioner medlemmer globalt. Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere, tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler (1% CashPoint på alle kjøp). Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra CashPoint-opptjening ved kjøp innen reise, mobil, bredbånd, strøm, forsikring, boligalarm og en rekke andre produkter og tjenester.

%d bloggere liker dette: