Flyselskap

Wizz Air starter ny direkterute fra Tromsø til Gdansk

direkterute fra Tromsø til Gdansk

Fra og med 16. desember starter Wizz Air sin direkterute fra Tromsø lufthavn til Gdansk. Ruten vil ha opptil tre ukentlige flyvninger.

– Det er gledelig å kunne tilby våre reisende en helårig direkterute utenfor Norden. Vi tror at denne ruten vil være av interesse for både fritids- og forretningsreisende. Vi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt, og ønsker alle reisende en god flytur med Wizz Air, sier kommersiell sjef ved Tromsø lufthavn, Mona Ringstrand.

Jasper Spruit, Direktør Trafikkutvikling i Avinor, synes det er gledelig at Wizz Air ønsker å fortsette å satse på direkte forbindelser i Norge, og at de nå setter Nord-Norge på rutekartet sitt.

Gdansk

Direkterute fra Tromsø til Gdansk

– Dette vil bidra til innkommende turisme samt gi de lokale en god mulighet til å oppleve den nordlige delen av Polen, sier Jasper Spruit.

Gabor Vasarhelyi, Corporate Communications Manager hos Wizz Air sier:

– Wizz Air forbinder nå Tromsø med Gdansk. Vi er sikre på at norske kunder vil glede seg over å besøke denne vakre byen på den baltiske kysten av Polen. Vårt vennlige mannskap ser frem til å ønske de reisende velkommen ombord på et av våre nye fly.

Flyselskapet opererer allerede ved Avinors lufthavner i Ålesund, Bergen, Haugesund, Kristiansand, Molde, Stavanger og Trondheim.