Flyselskap

Flere avganger og destinasjoner med FlyViking

Hangar ute av styret Fly Viking bagasjen med på FlyViking Flere avganger

 

Fra og med 16. oktober starter FlyViking sin direkterute fra Ørlandet lufthavn til Oslo Gardemoen. Ruten vil ha daglige flyvninger, unntatt lørdager. Vi flyr dit folk vil.

Vi har fått flere innspill på behovet for ruter fra Ørlandet og videre sørover og søker her å imøtekomme dette. På spørsmål om dette er første steg i et utvidet ruteprogram mellom Nord-Norge og Sør-Norge, uttaler administrerende direktør Heine Richardsen at det er det.

Flere billige billetter flere avganger
Annonserer ny rute: Flere billige billetter

Vi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt, og ser frem til å samarbeide med kommunen og næringslivet på Ørlandet sier Richardsen.

Tom Myrvold (H) Ordfører i Ørland Kommune, synes det er gledelig at FlyViking nå kommer til Ørlandet, og at de nå setter Sør-Norge på rutekartet sitt med utgangspunkt hos oss. Vi tror at denne ruten vil være av interesse for både forsvaret, fritids- og forretningsreisende.

Dette vil bidra til å gjøre Ørlandet mer tilgjengelig som knutepunkter for forsvarets aktiviteter, og det vil øke bo-lysten i regionen sier Ordføreren.

FlyViking ser frem til å ønske også reisende til og fra Ørlandet velkommen om bord.

Om Ørland

Ørland er en kommune på Fosenhalvøya i Sør-Trøndelag. Den grenser i øst til Bjugn kommune. Kommunen er liten i utstrekning, og overveiende flat, da 91 % av arealet ligger under 60 moh.; mesteparten ligger endog lavere enn 20 moh.

Ørland hovedflystasjon er kommunens og regionens største arbeidsplass. Kommunesenteret Brekstad, som ble erklært som by i 2006, er det regionale handelssenteret og har også andre regionale funksjoner som tingrett og helsetjenester. Landbruket er også dominerende i kommunen, både i landskapsbildet og sysselsettingsmessig.