Hotel

Hotell Anno 1647 blir medlem i Best Western

Anno 1647

Den 15. desember slutter Hotell Anno 1647 ved Slussen i Stockholm seg til Best Westerns nyeste varemerke Sure Hotel Collection by Best Western.

Hotell Anno 1647 er ett av Stockholms mest prestisjefylte hotell i bygninger som dateres over 300 år tilbake i tid. Hotellets attraktive beliggenhet ved Slussen, med nærhet til Gamla Stan og Södermalm og med direkte forbindelse til t-banen, gjør det til et perfekt utgangspunkt for både forretnings- og fritidsreisende. Hotellet har 42 rom og planlegger omfattende renovering samt en mindre utvidelse av hotellrom og offentlige rom.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

– Det føles veldig bra å bli medlem i Best Western Hotels & Resorts.  Jeg tror at Best Westerns kombinasjon av å være en internasjonal kjede med et sterkt lokalt nærvær passer hotellet vårt perfekt.

Bengt Pettersson, eier av Hotell Anno 1647.

– Vi er veldig glade for at Hotell Anno 1647 har valgt å bli medlem hos oss, sier Johan Michelson, Sverigesjef på Best Western Hotels & Resorts. Hotellet er utrolig sjarmerende og har perfekt beliggenhet. Dette, sammen med eiernes fortsatte investeringer gjør at hotellet blir ett fantastisk tilskudd for oss.

Om Best Western International

Best Western International, Inc., er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives på non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg. Samtidig tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

%d bloggere liker dette: