Bonus Program

Tjen 500 CashPoints hos Kolonial.no

kolonial.no

Nå får du som Reward-medlem hele 500 CashPoints på ditt første kjøp hos Kolonial.no.

Har du Bank Norwegian-kortet får du i tillegg 3 % CashPoints på alle kjøp du gjør med kortet på Kolonial.no. Har du ikke Norwegian-kortet, kan du lese om det her.

1 CashPoint tilsvarer 1 krone. Det betyr at om du bruker 6 000 kroner på mat en måned så sparer du 180 kroner, det blir 2 160 kroner på ett år! Penger du kan bruke til å betale for din neste flybillett.

Om Kolonial.no

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter, enten levert hjem eller til hentepunkt. I samarbeid med REMA 1000 holdes prisene lave. Gjennom partnere som Strøm-Larsen og Godt Brød, tilbyr kolonial.no et spennende, lokalt utvalg.

Selskapet ble startet i 2013 av 10 gründere med mål om å lage Norges beste handleopplevelse for dagligvarer og for å gjøre hverdagene friere og enklere. Nå er Kolonial.no det selskapet i sin kategori med raskest vekst i hele Norden.

kolonial.no

Om Norwegian Reward

Norwegian Reward har 5,5 millioner medlemmer. Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler (1% CashPoint på alle kjøp). Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra CashPoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester.