Bonus Program

Nyhet! Esso gir deg Trumf-bonus på drivstoff

Esso gir deg

Som Trumf-medlem får du nå 70 øre pr. liter i Trumf-bonus på drivstoff hos Esso. Introduksjonstilbud: Få hele 70 øre* i Trumf-bonus pr. liter drivstoff du tanker.

Nå får du Trumf-bonus på bensin og diesel på alle Esso-stasjoner i Norge (både betjente og Express automatstasjoner) når du betaler med et Trumf-registrert bankkort eller benytter et Trumf-kort i kassen ved kontant betaling.

Registrer ditt bankkort på trumf.no slik at du slipper du å vise Trumf-kort (bortsett fra når du betaler kontant). Bonusen din går rett inn på din Trumf-konto noen dager etter at du har handlet hos oss. Enklere blir det ikke!

Trumf hjelper deg å spare penger på drivstoff. Velkommen til Esso!

Ikke medlem av Trumf ?

Trumf og VIA Trumf er Norgesgruppens eget fordelsprogram som gir bonus og fordeler når du handler i Norgesgruppens butikker. Noen vil kanskje mene at en guide til et dagligvare fordels-program ikke har noe å gjøre på en reise-blogg?  De tar veldig feil i Norge. Trumf og VIA Trumf er noe av det viktigste i forhold til poengjakten hos SAS EuroBonus. Trumf-bonusen kan nemlig konverteres til EuroBonus-ekstrapoeng, og det til en relativt brukbar konverteringsrate. Her er en oppdatert guide til Trumf og VIA Trumf.

Som Trumf-medlem opptjener du nemlig bonus på innkjøp av dagligvarer i alle Norgesgruppens butikker. Dette er kjeder som Joker, Kiwi, Meny, Spar, Ultra og Jacob’s. Du opptjener også Trumf-bonus på varekjøp og drivstoff på alle betjente Shell-stasjoner i Norge. Grunnbonusen er 1% på varer og 40 øre pr liter ved kjøp av  diesel eller bensin.

Ekstraordinær bonus

Det finnes også mange muligheter til å tjene ekstra bonus på dagligvarekjøp. For eksempel arrangeres det jevnlig  «Trippel-Trumf Torsdag» hvor alle varekjøp hos Norgesgruppens butikker gir 3% bonus.

I tillegg tilbyr kjedene egne fordeler:

  • Kiwi Pluss gir deg i skrivende stund 15% Trumf-bonus på fersk frukt og grønnsaker hos Kiwi dersom du er medlem av Kiwi Pluss.
  • Meny Sunnhetsbonus gir deg 7% Trumf-Bonus på frukt og grønt, grovt brød og fersk fisk hos Meny når du er medlem.
  • Jacob’s Sunnhetsbonus gir deg 7% Trumf-Bonus på frukt og grønt, grovt brød og fersk fisk hos Jacob’s når du er medlem av Jacob’s Sunnhetsbonus.
  • SPAR Junior gir deg 25% Trumf-bonus på all barnemat, og bleier fra Libero hos SPAR og EUROSPAR med SPAR Junior.
  • Joker Glad gir deg 5% Trumf-bonuspå alle varer hos Joker hver mandag,  når du er medlem av Joker Glad.

I tillegg har enkelte av kjedene sporadiske kampanjer hvor de for eksempel kan gi ekstra bonus på utvalgte varegrupper. SPAR hadde nylig en Supertrumf-kampanje hvor du fikk hele 40% bonus på vaskemidler, så her gjelder det å følge med.

Trumf og VIA Trumf ved hjelp av kredittkort?

Det finnes to kredittkort på markedet som gir poeng-opptjening i  Trumf-programmet. Begge kortene har ingen årsavgift og relativt like betingelser, men det er noen forskjeller.

Trumf Visa®

kr 100 i velkomstbonus Trumf og VIA TrumfTrumf Visa® gir deg 1% ekstra bonus når du handler i Norgesgruppens butikker. Det betyr at ordinære varekjøp gir 2% bonus, mens kampanjer som Trippel-Trumf Torsdag gir 4% bonus. Du får også 0,5% på øvrige varekjøp, men ikke når du handler hos en av Norgesgruppens konkurrenter. Med andre ord  er det ingen opptjening i Retian-systemet eller COOP.

En fordel med Trumf Visa er at du ikke behøver å registrere Trumf-kortet når du betaler. Du slipper derfor å bekymre deg for at du går glipp av bonus. Du får også 100 Trumf-poeng i velkomstbonus dersom du tar kortet i bruk innen 14 dager.* (Kampanje).

 

 

 

Shell Mastercard®

Trumf og VIA Trumf

På samme måte som Trumf Visa® gir også Shell Mastercard® 1% bonus ved varekjøp i Norgesgruppens butikker, men Shell Mastercard gir også 1% bonus ved alle andre varekjøp. Også hos Norgesgruppens konkurrenter. I tillegg får du 40 øre i bonus pr. liter drivstoff du fyller ved betjente Shell-stasjoner i Norge og nye kunder får dobbel drivstoffbonus i 30 dager.

Shell Mastercard® vil nok for mange være et bedre alternativ enn Trumf Visa. Fordi kortet ikke har noen årsavgift er det kanskje et av de bedre kortene på markedet for deg med et moderat kredittkort-spend. Det er likevel viktig at du setter deg godt inn betingelsene og leser det som står med liten skrifti avtalen, før du velger kredittkort.

 

*Introduksjonstilbudet gjelder kun i perioden 13.09.-31.10.2017.

%d bloggere liker dette: