Flyselskap

Emirates utvider mellom Stockholm og Dubai

Emirates utvider forleng sommeren kampanje igjen til og fra Qatar kampanjepriser overskudd Emirates lanserer Emirates kutter

Emirates utvider antall fly mellom Stockholm og Dubai med tre ekstra avganger per uke.

Emirates har fløyet mellom Sverige og Dubai siden 4. september 2013. Flyselskapets investering i flere avganger til og fra Sverige vil nå tilby svenske reisende forbedrede flytider og kortere mellomlanding i Dubai. Reisende fra Sverige vil derfor oppleve bedre forbindelser til og blant annet populære destinasjoner i Øst-Asia og Afrika.

Den nye ruteplanen, med 2 daglige flyvninger på fredager, lørdager og søndager, er en konsekvens av økende etterspørsel i det svenske markedet.

Emirates utvider ved Arlanda

̶ Økende antall ruter mellom Stockholm og Dubai bekrefter vår fortsatte innsats i Sverige. Det svenske markedet er veldig viktig for oss, og med to daglige avganger tre dager i uken møter vi våre svenske reisende behov i vinterhalvåret bedre enn før, sier Björn Ekegren, sjef i Emirates.

Reisende fra Sverige som reiser med Emirates til populære destinasjoner som Ho Chi Minh, Colombo, Manila, Cape Town og Durban, får betydelig kortere mellomlandinger og raskere forbindelser. Dette gjelder også turer til Auckland og en rekke destinasjoner i Det indiske hav, som Mauritius, Maldivene og Seychellene.

For svenskere som ønsker å dra på en helgetur til Dubai, betyr de nye rutene enda bedre rutetider i helgen. Reisende fra Stockholm kan ankomme i Dubai fredag ​​morgen, med hele dagen fremover og komme hjem om søndag ettermiddag.

Ruteplan Stockholm – Dubai

Emirats nye avgang EK155 starter fra Dubai den 8. desember kl. 15.00 med ankomst kl. 18.45 i Stockholm. Fly EK156 fra Stockholm-Dubai avgår på. 21.10 og ankommer til. 06.30. dagen etterpå i Dubai. De tre nye flyene supplerer flyselskapets eksisterende vintertid, med den daglige EK157-flyturen som avgår 08.10 fra Dubai og ankommer Arlanda kl. 11.55. Fly EK158 fra Stockholm til Dubai avgår på. 13.35 og ankommer kl. 22.55.

Alle ruter mellom Stockholm og Dubai drives av Emirates populære Boeing 777-300ER fly i en tre-klasset konfigurasjon. Som med alle Emirates-fly vil passasjerer kunne benytte den sjenerøse bagasje-kvoten på opptil 35 kg i økonomi, 40 kg i Business Class og 50 kg i første klasse.

Passasjerer som reiser i førsteklasses og Business clas har også tilgang til Emirates lounger og tilgang til Emirates Chauffeur Drive-tjenesten, som tar deg til og fra flyplassen innen en radius på 60 km.

%d bloggere liker dette: