Flyselskap

SAS tilbyr direkteflyvninger til Austin-Texas

Austin sas vil selge vinn en kulinariskreise

SAS blir det første flyselskapet som flyr direkte fra Skandinavia til Austin, Texas til SXSW (South by Southwest), verdens største festival for tech, film og musikk, som går av stabelen 8.-18. mars.

Den populære festivalen South by Southwest i Austin, Texas får nå en direkterute fra Skandinavia under festivalen den 8.-18. mars. Flyvninger tur-retur fra Stockholm til Austin gi mulighet for lettere adkomst til og fra tech- og musikkfestivalen, som tiltrekker seg mange deltakere fra hele verden.

– Fra alle skandinaviske land har SAS opplevd økt interesse for å delta, og derfor vil vi gjerne gjøre det lettere for våre passasjerer å komme seg til festivalen. Mange av våre kunder er innovative, kreative og er opptatt av digitalisering, fullstendig i tråd med det vi gjør i SAS-

Knut Morten Johansen, informasjonssjef, SAS.

Direkte til Austin

Austin-Bergstrom International Airport
Direkte mellom Stockholm Arlanda og Austin-Bergstrom International Airport, Texas

Utover tech-festivalen setter SAS også opp et fly til musikkfestivalen SXSW, som begynner den 12. mars, når tech-programmet er slutt.

SAS hjelper dessuten med hotellbestillinger og møtelokaler og ser på mulighetene for å åpne en SAS-lounge i Texas under festivalen.

– Tid betyr alt for våre passasjerer, og vi vil gjerne gjøre det lettere for dem som skal av sted. Derfor har de mulighet for å bestille hotell via oss. Programmet for festivalen er mildest talt hektisk, da det er så mange spennende ting på programmet, og vi vil gjerne spare tid for våre reisende slik at de har mer tid og ork under selve festivalen, sier Knut Morten Johansen fra SAS.

Tidligere har det vært forholdsvis vanskelig og tidkrevende å komme seg til Austin, men takket være våre direkteflyvninger kommer man dit på 10.40 timer fra Stockholm.

 

Ruteplan

08MAR

SK 6951 Dep ARN 0915 Arr AUS 1300

SK 6952 Dep AUS 1500 Arr ARN 0820

12MAR

SK 6953 Dep ARN 1350 Arr AUS 1840

SK 6954 Dep AUS 2040 Arr ARN 1300

%d bloggere liker dette: