Flyselskap

Flyselskapet Eurowings har nominert Bergen

Flyselskapet Eurowings

Flyselskapet Eurowings har satt i gang en spennende konkurranse hvor Bergen er én av ti nominerte byer til å få en ny flyrute til Tyskland neste sommer. Flyruten vil gå fra Tyskland, hvilken tysk by blir avslørt når konkurransen er ferdig. 

Den byen som høster flest stemmer får ny flyrute fra Eurowings sommeren 2018. Flesland konkurrerer med ni andre byer i Europa; Mostar, Podgorica, Shannon, Brac, Trieste, Castellon, Trapani, Belfast og Biarritz. Med den nye terminalen på Flesland er det kapasitet til enda flere direkteruter fra Bergen. Nå er det opp til bergensere og nordmenn forøvrig å stemme på Bergen i konkurransen!

 

Slik presenteres Bergen til kundene.

Om Flyselskapet Eurowings

Eurowings er et tysk lavprisselskap, eid av Lufthansa. De har et stort nettverk i Tyskland, og flyr også flere internasjonale ruter innad i Europa.  Her kan man lese mer, få oversikt over alle kandidatene og stemme på Bergen: http://www.vote-and-fly.com/

Om Avinor

Avinor har ansvar for de 45 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen – og Norge sammen med verden.

Bergen lufthavn, Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig. Med omlag 70 direkteruter til inn- og utland sørger lufthavnen for at reiseglade Vestlendinger reiser ut i verden, og vi bidrar til vekst næringslivet i vår region. Etter mange års plassutfordringer åpnet den nye flyterminalen 17. august 2017.

%d bloggere liker dette: