Flyselskap

One night in Bangkok med Qatar Airways

One night in Bangkok ASIA-fellen vårkampanje til asia redningen

…or a whole week. Bangkok has always something to offer for everybody. Qatar Airways has now amazing fares from Oslo to Bangkok.

I oktober måned har Qatar Airways en kampanje rettet mot Norge- og Business Class segmentet. I perioden fra i dag og til og med 31. oktober 2017, kan du bestille Qatar Airways fantastiske Business Class produkt for NOK 13 449 tur/ retur.

Betingelser for dette tilbudet

  • Reisen gjelder på Qatar Airways egne ruter fra Oslo.
  • Reisen må bestilles enten på Qatar Airways sin hjemmeside eller ved et reisebyrå (gebyr kan påløpe).
  • Reisen kan bestilles i tidsrommet 3 oktober til 31 oktober 2017.
  • Reisen må være avsluttet innen 15. juni 2018.

 

One night in Bangkok – transfer gjennom Doha

Ved transitt gjennom Qatar Airways 5-stjerners hub, Hamad International Airport i Doha, kan passasjerer som reiser fra Oslo nyte en komfortabel og effektiv trasfer. Den luksuriøse og moderne flyplass har mer enn 40.000 kvadratmeter med butikker og restauranter. Dette inkluderer mer enn 70 detaljhandels forretninger og over 30 serveringssteder, samt et 25-meters svømmebasseng, treningsstudio, hotell og spa.

Flyplassen ble akkurat kåret til 6. beste i verden av Skytrax.

Premium-passasjerer kan også nyte hvile i to prisbelønte lounger – Al Safwa First Lounge og Al Mourjan Business Lounge. Førstnevnte er verdens første flyplass lounge som har vunnet Seven Star First Lounge Award av Seven Stars Luxury Hospitality og Livsstil Awards, kjent som «Oscar Luxury».

https://www.facebook.com/peterfox.no/