Flyselskap

SAS og Apollo inngår en ny samarbeidsavtale

promille SAS avtale med sas og apollo

SAS og Apollo utvider samarbeidet med charterfly i Europa. Avtalen er verdt 1 milliard kroner og gjelder vinter og sommersesong 2017/2018. Samarbeidet til og fra Skandinavia betyr at SAS vil fly Apollos kunder fra 20 steder i Sverige, Danmark og Norge til 30 destinasjoner i Europa.

Apollo velger nok en gang å utvide sitt samarbeid med SAS som hovedpartner for flertallet av charterfly fra Skandinavia for vinter- og sommerperioden 2017/2018.

«Vi gleder oss til ytterligere å styrke partnerskapet vårt, nå over 15 år, med Apollo. SAS fortsetter å investere i nye fly og oppgradere eksisterende kabiner til SAS nye design, og senere i høst vil markedet raskeste WiFi også bli installert på SAS kort og mellomdistanse flåte. Vi gleder oss til å ønske Apollo kunder velkommen ombord på flyet vårt.»

Markus Ek, Global Corporate og Agent Sales Manager hos SAS.

SAS og Apollo

Takket være SAS fleksible flyflåte er det mulig for Apollo å tilby direktefly fra flyplasser både i storbyområder og regionalt i Sverige, Norge og Danmark. SAS blir Apollos største eksterne partner utenfor eget flyselskap Novair.

– For Apollo er det naturlig å fortsette samarbeidet med SAS – som skandinavisk selskap er en trygg og god partner for Apollo. Våre kunder setter også pris på den service og pålitelighet SAS tilbyr med direktefly til alle våre destinasjoner, sier Leif Vase Larsen, nordisk administrerende direktør i DER Touristik Nordic AB.

Avtalen mellom SAS og Apollo inkluderer flyreiser fra 20 byer / flyplasser i Skandinavia til 30 destinasjoner i Europa.

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører. Vi arrangerer charterreiser, treningsreiser, cruise og rundreiser. Reiser med fleksibel reiselengde inngår også i Apollos utvalg. Hvor kunden selv velger by eller strand, og hvor lenge den ønsker å være borte.

Apollo i Norge, Sverige, Danmark og Finland, sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime travel og treningsanlegget Playitas på Fuerteventura, utgjør DER Touristik Nordic AB. DER Touristik Nordic AB har nærmere 900 medarbeidere og 1 million reisende hvert år til reisemål over hele verden.

Fotios og Georgios kjærlighet til sitt hjemland, Hellas, var begynnelsen av dagens Apollo. Det tok omtrent ti år før Apollo begynte å se utover Hellas landegrenser. I dag er Apollo en av Norges største reisearrangører og kan tilby et stort utvalg av reiser verden over.

 

%d bloggere liker dette: