Flyselskap

SAS øker antall flyvninger til og fra Tyskland

til og fra Tyskland Norge på salg Klimagrep Dette er ikke Torsdag 27 juli 2017 markant vekst 8 juni 2017 torsdag 25 mai USA til Beste Pris barnepriser Ukens Now Helgetilbud landingsrettigheter forbedret mars Happy Weekend

I vinter rutetabellen 2017/2018 setter SAS inn en kapasitet på 25.000 ekstra flyseter til og fra Berlin.

SAS ekspanderer nå med over 200 ekstra avganger til Berlin fra Stockholm og København,  i perioden fra november 2017 til mars 2018.

til og fra Tyskland

Også til Dusseldorf

I tillegg til denne økningen, ønsker SAS å legge til flere flyvninger i  både vinter rutetabellen og også i neste års sommerplan på ruter til Berlin og Düsseldorf fra Stockholm og København.

«Vi tilpasser nettverket vårt for å imøtekomme våre passasjerers behov og ønsker. Vi ser fortsatt høy etterspørsel etter fly til og fra Tyskland, sier Anders Wahlström, Salgsjef SAS Sverige.

Endringen kommer etter at Air Berlin har innstilt sine ruter ved de nordiske flyplassene.

Om Berlin

Berlin er Tysklands forbunds-hovedstad, og en av landets delstater. Det er Tysklands største by, og den nest største byen i Den europeiske union definert etter offisielle grenser. Byen er et av de viktigste sentre for europeisk politikk, kultur og vitenskap. Byen er et viktig transportknutepunkt i Sentral-Europa og har noen av verdens fremste universiteter, museer, teatre og orkestre, samt tre operaer. Den multikulturelle metropolen har innbyggere fra over 180 nasjoner, og er en magnet for mennesker som tiltrekkes av den liberale livsstilen og kunstneriske friheten i byen. Den er berømt for sine festivaler, uteliv, samtidsarkitektur og avant-gardekunst.