Flyselskap

Seersuksessen OSL 24-7 fortsetter

Seersuksessen OSL

I disse dager starter opptakene til sesong 2 av TV-serien om livet på Norges hovedflyplass, Oslo lufthavn, Seersuksessen OSL 24-7.

OSL 24-7 ble en stor suksess på Viasat 4 og TV 3. De 24 episodene hadde høye seertall, og på nyåret kommer en ny sesong av seersuksessen.

Se sesong 1 her

– Vi er veldig glade for at det blir en ny sesong av OSL 24-7. Folk er interessert i å vite og se hva som skjer på Norges største og travleste flyplass, og den interessen gjenspeilet seg i gode seertall da serien ble sendt hos oss i vår. Vi gleder oss til en ny sesong, sier kommunikasjonssjef i MTG, Line Vee Hanum.

Lover underholdning

Opptakene er allerede i gang, og som i forrige sesong er det Mastiff Entertainment som står for produksjonen.

– Vi er svært glade for at vi nok en gang får lov å gi TV-seerne et eksklusivt innblikk i hvordan maskineriet på Oslo lufthavn holdes i gang, sier Peter Blanck i Mastiff, som produserer serien.

– Sesong 1 viste at det er stor interesse for livet på Oslo lufthavn. Vi lover at vi også denne gangen skal lage en serie der seerne blir underholdt og ikke minst får et godt innblikk i hva som kreves for å drifte en flyplass 24 timer i døgnet, 365 dager i året, dog med enda større bredde, sier Blanck.

Seersuksessen OSL 24-7 lover større bredde

Når sesong 2 drar i gang er det under en klar målsetning om å bygge videre på det beste innholdet fra første sesong, og samtidig utvikle serien videre.

– Avinor er stolte av TV-serien om livet på Oslo lufthavn, og vi ser frem til en ny sesong hvor vi får muligheten til å vise frem et enda bredere innhold langt flere sider av denne fantastiske arbeidsplassen, sier lufthavndirektør Øyvind Hasaas.

– Dette gir oss en unik mulighet til å vise frem alle våre flotte ansatte og kompleksiteten det er å drifte Norges største flyplass, avslutter han.

%d bloggere liker dette: