Flyselskap

Emirates med 14 dagers kampanje

14 dagers kampanje forleng sommeren kampanje igjen til og fra Qatar kampanjepriser overskudd Emirates lanserer Emirates kutter

Det Dubai baserte selskapet gjennomfører fra i dag og 14 dager frem en kampanje. Det er spesielt gode priser til Sør Øst Asia og til badestedene i det indiske hav. Bestillingene må gjøres på Emirates hjemmeside senest lørdag 28. oktober.

Som vanlig er Dubai, Bangkok og Manila fornuftig priset. Men denne runden tilbud har også gode priser til badestedene i det indiske hav. Hva med en uke på Maldivene, Seychellene eller Mauritius i vinter ?

 

Fra Oslo til hele verden siden 2014

Den daglige avgangen fra Oslo Lufthavn til Dubai har siden lanseringen 2. september 2014 tilgjengeliggjort nye deler av verden for norske reiseentusiaster. Fra Dubai har passasjerene mulighet for å reise videre til 156 destinasjoner i 84 land. Spesielt har reiser østover aldri vært enklere eller mer komfortabelt for nordmenn, noe som også vises i den økende interessen for Asia eller Australia som feriedestinasjon.

Reisende på alle Emirates-flygninger blir tatt vare på av et multinasjonalt kabinpersonale, og kan nyte gourmetmat, fine viner og annet godt i glasset mens de underholdes av Emirates’ prisvinnende underholdningssystem ice. Med mer enn 2500 kanaler med on-demand-underholdning, inkludert filmer, TV-programmer, spill, lydbøker og musikk, har ice blitt kåret til verdens beste underholdningssystem om bord fly i 13 år på rad av Skytrax.

14 dagers kampanje med liten skrift

 • For å få fullt utbytte av jubileumstilbudet gjelder følgende:
 • Priser gjelder for returreiser fra Oslo og har begrenset tilgjengelighet.
 • Salgsperiode: 14. til 28. oktober 2017.
 • Reise periode: 15. oktober 2017 til 31. mars 2018
 • Barn (2-11 år) rabatt: 25% av voksenprisen. Spedbarn (0-1 år): 90% av voksenprisen.
 • Forhåndskjøp: 10 dager
 • Minimum opphold: syv dager etter avreise fra opprinnelse.
 • Maksimum opphold: en måned. For Australia og New Zealand er maksimal opphold fire måneder.
 • Endringer: Endringer er ikke tillatt.
 • Avbestilling: billetter kan ikke refunderes.
 • Stopovers: to stoppested er tillatt; en i hver retning, tillatt i Dubai – en gratis og den andre til et gebyr på kr 400.
 • Business Class: De viste Business Class-prisene er per person gyldig for minst 2 / maksimum 9 personer som reiser sammen på alle sektorer og for kjøp 60 dager eller mer før avreise.
 • Priser kan variere avhengig under reise-perioden

%d bloggere liker dette: