Flyselskap

Ryanair ansetter Peter Bellew som Driftsdirektør

russisk rulett Ryanair ansetter

Ryanair kunngjorde tirsdag Peter Bellew vil bli selskapets nye Chief Operations Officer. Peter Bellew var frem til tirsdag administrerende direktør i Malaysia Airlines.

Bellew overtar ansvaret for alle Ryanairs flyvninger, bakketjenester og vedlikehold. Han får et utvidet ansvar for pilot-produksjon, opplæring og karriereutvikling med fokus på  for å sikre at Ryanair har tilstrekkelig med pilot ressurser.

Bellew som tidligere har jobbet i Ryanair helt frem til 2014. Den siste perioden som nettopp Chief Operations Officer, vil være på plass i Dublin fra fredag ​​1. desember 2017.

Ryanair ansetter
Peter Bellew – Chief Operations Officer – Ryanair. Pressefoto.

Ryanair ansetter gammel kjenning

Ryanairs Michael O’Leary kommentere ansettelsen slik;

«Vi er glade for å ønske Peter velkommen til Ryanair. Etter å ha jobbet i selskapet tidligere i en sentral rolle i Operations-teamet, har Peter gode forutsetninger for å lykkes.  Peter vil lede en betydelig forandring i måten vi belønner og samhandler med våre piloter, forbedrer deres arbeidsmiljø og karriereutvikling i de kommende årene ettersom vi har planlagt veksten til rundt 600 fly og utvider trafikken til lavere priser, til 200 millioner kunder årlig.”

Peter Bellew sa:

«Jeg gleder meg til å komme hjem til Ryanair, og gleder meg til å gjøre produksjonen i selskapet bærekraftig. Jeg gleder meg til å jobbe med hele teamet og alle mannskapene jeg kjenner så godt fra før, og videreutvikle vår flåte-vekst til 600 fly i løpet av de 6 kommende årene. «

%d bloggere liker dette: