Flyselskap

SAS lanserer ny hjemmeside igjen

SAS lanserer i dag ny internett side. På høy tid vil noen kanskje si, etter at dagens versjon av hjemmesiden har vært offer for debatt.

SAS lanserte sin “nye” hjemmeside i slutten av mars 2017. Dette var introduksjonen selskapet ga den gang;

Som en del av SAS’ store investering i digitale løsninger, lanserer SAS nå ny hjemmeside i Norge. Den nye hjemmesiden er raskere, mer fleksibel og gir samtidig kundene en mer personlig og smidig opplevelse.

Reaksjonene lot ikke vente på seg etter at SAS skiftet hjemmeside. På flere nettfora var kritikerne mange. Og den gamle nettsiden ble etterlyst. Var du blant dem? Som en nødløsning, måtte SAS relansere sin gamle hjemmeside – omdøpt til SAS Classic.

Gammel hjemmeside – relansert som SAS Classic

Ny hjemmeside skapte kundestorm

SAS presenterte sine nye sider som the easy way to travel (den enkle måten å reise på).På flere ulike sosiale medier kritiseres de nye SAS-sidene, og blant annet på SAS’ egen Facebook-side strømmer det inn med kritikk fra kunder. Blant kritikerne var First House-partner Hans-Christian Vadseth, som skrev på sin Facebook-side at han mener det er en lykke for norsk luftfart at det ikke er folkene som er ansvarlig for SAS sine nettsider som også flyr maskinene deres.

– Hadde det vært tilfellet, hadde antall kræsj og ulykker vært så mange at selskapet måtte innstilt all virksomhet, skriver Vadseth.

Måtte beklage kundestorm

Til Aftenposten sa informasjonssjef Knut Morten Johansen at de beklaget situasjonen.

– I den grad våre kunder i denne innledningsfasen har opplevd at noe av funksjonaliteten på hjemmesidene ikke har vært tilfredsstillende og like bra som tidligere, så beklager vi dette. Vi ber samtidig om litt tålmodighet. Vi er lei oss for at det for noen har ført til en viss frustrasjon foran PC-en, men vi føler oss imidlertid sikre på at vi skal komme opp på et nivå i både kvalitet og funksjonalitet som vi kan være bekjente av.

Knut Morten Johansen til Aftenposten.

Hva er nytt ?

Det er foreløpig ikke kommet noen pressemelding om oppgraderingen. I skrivende stund er det ikke mulig å bestille TravelPass bookinger via hjemmesiden. Jeg legger til et kommentarfelt i denne artikkelen.

 

 

%d bloggere liker dette: