Flyselskap

vikingfordel.no er det et bonusprogram i oppstartsfasen ?

vikingfordel

Vesterålskraft Strøm lanserer strømproduktet Vikingkraft i samarbeid med FlyViking! Er dette opptaktene til et bonus- og lojalitetsprogram.

På portalen vikingfordel.no er det kraftselskapet Vesterålskraft som i samarbeid med FlyViking skal rekruttere til seg nye strømkunder. I likhet med flyselskapet garanterer kraftselskapet konkurransedyktige priser på kraft. Er dette et engangs stunt, eller har Lyngsværingen Ola Giæver planer om å lage seg sitt eget Viking-bonus program?

Slik går du frem i vikingfordel.no

  • Få én gratis flybillett i året (Verdi 1199,-)
  • Strømpriser som matcher Norges største strømleverandører
  • Jevn Betaling inkludert

En gang per år får kunder hos Vikingkraft mulighet til å bestille en flybillett  (til seg selv eller andre – eksempelvis barn/barnebarn) vederlagsfritt hos FlyViking.

Bestiller du tur-retur, betaler du kun for returen.

Sukrer pillen ekstra

  • Er du blant de 500 første som registrerte seg, så er du med i trekningen av 10 enkeltturer med FlyViking helt gratis!  FRIST 15. NOVEMBER 2017.
  • Vi vil i løpet av de neste ukene dele eksklusiv informasjon om konseptet Vikingkraft og når dette lanseres. Du er samtidig med i trekningen av mobillader fra Vesterålskraft Strøm – vi deler ut 20 stk!

Om kraftselskapet

Vesterålskraft AS (egentlig Vesterålskraft Nett AS) er et kraftselskap i Vesterålen i Nordland. Selskapet er eid av kommunene Sortland, Bø og Øksnes. Hovedkontoret er på Sortland. Selskapet ble stiftet 30. november 1939som Vesterålens Kraftlag. Det ble omdannet til aksjeselskap i 1994 og skiftet samtidig navn til Vesterålskraft AS.

De tre eierkommunene andeler i Vesterålskraft fordeler seg med Sortland 35 %, Bø 35 % og Øksnes 30 %.De to andre kommunene i Vesterålen, Hadsel og Andøy, har sine egne kommunale kraftselskaper, henholdsvis Trollfjord Kraft og Andøy Energi.

Vesterålskraft eier og driver fire vannkraftverk og ei enkelt vindmølle. Selskapets gjennomsnittlige energiproduksjon pr. år i GWh fordeler seg på: Vangpollen kraftverk 14, Djupfjord I kraftverk 23, Djupfjord II kraftverk 10, Strielva kraftverk 5, vindmølla i Hovden 0,8, fjernvarme 9,5 (8 på Sortland og 1,5 på Myre), til sammen 62,3 GWh. Med dette dekker selskapet selv ca. 20 % av det samlede kraftbehovet på ca. 310 GWh.