Bonus Program

Tjen 10.000 SAS EuroBonus-poeng med Fjordkraft

Fjordkraft

SAS Eurobonus-poeng vokser ikke akkurat på trær, og man skal fly relativt frekvent for å tjene mye poeng.

Men her har du en mulighet for å kombinere noe du trenger hver dag, og samtidig tjene noen ekstra Eurobonus-poeng. Visste du at bare ved å plugge inn din strøm kontakt kan opptjene opp 10 000 SAS Eurobonus ekstra poeng ?

Fjordkraft har tidvis meget gode kampanjer hvis du bytter leverandør av strøm. I skrivende stund gir de deg 10 000 ekstra poeng ved å flytte over avtalen til dem. I tillegg vil de gi deg 3 000 ekstra EuroBonus-poeng per år du fortsetter avtalen med dem.

 

Spesialtilbud med Fjordkraft

Bestillingen tar kun et par minutter. Deretter ordner Fjordkraft alt det praktiske for deg. Og så snart du har blitt kunde gir de deg mer for pengene. Da kan du spare penger hver eneste måned ved å benytte fordelene du får hos Fjordkrafts samarbeidspartnere. En annen fordel med Fjordkraft er at de ofte også sender ut spesialtilbud til sine kunder på tjenester fra andre leverandører. Det kan være rabatt på bensin og bilvask, til spesialtilbud med Eurobonus og andre ting.

Husk at du kanskje har en strøm-måler på hytta også, da blir det raskt 20 000 ekstra Eurobonus poeng, ved ett par enkle taste trykk.

Du kan selv sjekke dem nærmere på deres hjemmesider, og kan bruke denne linken for å gå til deres tilbud.

Les komplette betingelser her.

%d bloggere liker dette: