Bonus Program

Schibsted gir deg «doble» CashPoint i Norwegian Reward

Schibsted

Fordels- og lojalitetsprogrammet Norwegian Reward har i samarbeid med Schibsted-gruppen et godt tilbud til deg som liker å holde deg orientert i nyhetsbildet.

Dersom du tegner et Digitalt abonnement med enten;

  • Aftenposten
  • Bergens Tidende
  • Stavanger Aftenblad
  • Fædrelandsvennen

i dag, eller frem til 31. januar 2018, vil du motta inntil 955 CashPoints per Digital abonnement du tegner. I skrivende stund er dette også prisen på en enveis billett med Norwegian fra Oslo til New York. Bestilling av Digital abonnement krever opprettelse av SPID. Du kan også betale Digital abonnementet med ditt Bank Norwegian kort, og motta 1% Cash-point på bruken av kortet.

 

Om Schibsted

Schibsted er Norges største mediekonsern, og en av Skandinavias store medieaktører. Konsernet har etablerte produkter og rettigheter innenfor mediene avis, forlag, multimedia og mobile tjenester. Deres strategi går ut på å bygge plattformer for fremtidig vekst innenfor ulike mediekanaler.

Selskapet ble grunnlagt av Christian Schibsted i 1839 da han startet en liten virksomhet som boktrykker i Oslo. Schibsted overtok eierskapet til Verdens Gang i 1966, da avisen var i finansielle problemer. I 1988 ble det til da familieeide selskapet gjort om til aksjeselskap og det ble opprettet ulike datterselskaper. I dag eier Schibsted gjennom datterselskaper blant annet Verdens Gang, Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, 20 Minutes Frankrike og 20 Minutos Spania.

Bank Norwegians VISA kort har ingen uttaksgebyr

Om Norwegian Reward

Norwegian Reward har 6 millioner medlemmer globalt. Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere, tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian* kan man tjene CashPoints på alt man handler (1% CashPoint på alle kjøp). Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra CashPoint-opptjening ved kjøp innen reise, mobil, bredbånd, strøm, forsikring, boligalarm og en rekke andre produkter og tjenester.

Bruk dine CashPoints påSchibsted

  • flybilletter
  • ekstra bagasje
  • setereservasjon
  • avbestillingsforsikring
  • bestillingsendringer

Bruk dine CashPoints når som helst til å betale, eller delbetale, for din neste flyreservasjon.

Norwegian Reward sender deg eksklusive medlemstilbud en gang per måned, sammen med din oppdaterte CashPoint-saldo.

* Dersom du velger å utsette eller dele opp betalingen utover dette påløper det renter.

Eks. ved utsatt betaling: eff 23,1 %, 15 000 o/12 m. Tot: 16 764