Hotel

Clarion Hotel® innfører «Omelettens dag»

Omelettens dag

Onsdag 15. november innføres en ny høytidsdag, «Omelettens dag», på alle Clarion Hotel i Norden.

Ettersom frokostbuffeten verdsettes høyt i alle undersøkelser legges det i november et ekstra stort fokus på frokosten, og spesielt på omeletten, da alle Clarions hoteller har egne omelettkokker.

Frokosten er jo et av de mest populære innslagene under et hotellopphold, men du behøver ikke være hotellgjest for å nyte den. Alle Clarion Hotel ønsker nemlig gjester utenfra, slik som byens innbyggere, hjertelig velkommen. Det å treffes til en hotellfrokost er jo en utmerket måte å starte dagen på.

– Vi satser stort på frokosten og får en rekke tilbakemeldinger fra våre gjester om at de elsker omelettene vi lager til dem. Her kan gjestene selv bestemme hva de ønsker at den skal inneholde.

Azeb Tesfaldet, Omelettkokk på Clarion Hotel & Congress Trondheim.

Azeb sitt beste tips til en god omelett er å bruke en god non-stick stekepanne, samt gode råvarer.

Omelettens dag – oppskriften

  • 2 egg
  • 2 ss melk
  • 1/4 ts salt og pepper

Fres paprika og hell over omelettmiksen. Tilsett deretter blåmuggost som for eksempel Selbu Blå, så den smelter lett over omeletten. Dryss litt gressløk over til slutt.

På «Omelettens dag» vil alle hotelldirektører i Clarion Hotel jobbe som omelettkokker på sitt respektive hotell sin omelett-stasjon.

 

Om Clarion hotels

Clarion Hotel har 72 fullservice hoteller i Norge, Sverige og Lettland, med en omsetning på 4 milliarder svenske kroner. Clarion Hotel er kåret til Sveriges beste hotellkjede 7 år av prestisjefylte Grand Travel Awards. Clarion Hotel fortsetter å ekspandere, i oktober 2016 opnede Clarion sine första hotell i Finland, Clarion Hotel Helsinki og Clarion Hotel Helsinki Airport. Clarion har som mål å skape levende møteplasser for forretnings-, konferanse- og fritidsreisende. Clarion Hotel har siden 2012 samarbeidet med mesterkokken Marcus Samuelsson og skapt et restaurantkonsept for samtlige Clarion Hotel. Konseptet har hentet inspirasjon fra Manhattan, New York, med fokus på Fun dining i stedet for Fine dining, og heter Kitchen & Table. Clarion Hotel er en del av Nordic Choice Hotel, som har en total omsetning på ca. 8 milliarder svenske kroner, fordelt på 178 hoteller. Samtlige av Nordic Choice Hotels hoteller er ISO 14001 miljøsertifiserte.

%d bloggere liker dette: