Flyselskap

Kvelden før kvelden – nye Emirates First Class presenteres i morgen

Emirates First Class presenteres jomfrutur til Europa forleng sommeren kampanje igjen til og fra Qatar kampanjepriser overskudd Emirates lanserer Emirates kutter

Flyselskapets teaser video starter med å vise hengslede dører – i motsetning til dagens to skyvedører ombord på Boeing 777 førsteklasses suiter – Som vedtatt en subtil trestruktureffekter og champagne gull finish ...

… som gjenspeiler den mer sofistikerte moderne palett av Emirates’ nylig fornyet Airbus A380 inflight bar (nedenfor) heller enn de tyngre ‘bling’ aspekter av tung messing og faux ‘burled valnøtt’ Som funksjon fremtredende på flyselskapets gjeldende jetfly.

Emirates First Class presenteres – mindre bling – renere linjer

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Vi kan også se gardiner, kikkert og hva som synes å være en drikkevarehylle: om det er inne i selve pakken eller en walk-up armatur for førsteklasses flygeblad, er fortsatt å se.

A380 Emirates bar

Om Emirates

Emirates er et flyseskap med hovedkontor i Dubai i De forente arabiske emirater. Det opererer med ruter til Midtøsten, Det fjerne østen, Europa, Afrika, Sør-Asia, øyer i Stillehavet og Nord-Amerika. Selskapets base er Dubai internasjonale lufthavn (DXB). Emirates flyr daglig mellom Dubai og Oslo.

Selskapet ble etablert i mai 1985 av emiratet Dubais regjering og begynte flyvninger den 25. oktober 1985 med flyvninger til Bombay, Delhi og Karachi. Europeiske destinasjoner kom i juli 1987 og Det fjerne østen i juni 1990. Emiratene skaffet seg en 40 % aksjepost og Management-kontrakt med Air Lanka 1. april 1998, nå kjent som Sri Lankan Airlines. Emirates SkyCargo er en underavdeling av Emirates.

Selskapet er 100% statseid og fraktet 12,52 million passasjerer i 2005. Antall ansatte den gang var 16 119. I løpet av 10 år er Emirates et av verdens raskest voksende flyselskaper. Samtidig har Dubai Internatioal Airport (DXB) er blitt en av verdens travleste flyplasser i verden.

 

%d bloggere liker dette: