Flyselskap

SAS følger Emirates og vil tilby vip-transport i hovedstadsområdet

SAS følger Emirates

SAS følger i Emirates fotspor, og vil i samarbeid med Private Driver tilby transport til- og fra Gardermoen til utvalgte kunder.

Det er avisen Dagens Næringsliv som bringer nyheten tirsdag kveld. SAS vi i følge avisen inngå et samarbeid med selskapet Private Driver AS. Selskapet er i følge Brønnøysundsregisteret registrert tilbake i 2014, og er 100% eiet av Usman Khan.

Private Driver har drevet vip-transport siden mars 2014, og alle sjåførene tilknyttet selskapet har kjøresedler.

Emirates startet opp sine flyvninger mellom Dubai og Oslo høsten 2014, og har tilbudt tjenesten til sine reisende i First- og Business Class siden oppstarten. Tilbudet deres baseres på hvor du starter reisen. Bor du innenfor en radius på 60 kilometer fra Oslo lufthavn, kan du bli plukket opp hjemme av en litt bedre drosjetjeneste enn en vanlig taxi – med sjåfør i dress og slips. Tjenesten leveres etter hva vi erfarer av Bislett Bilutleie.

De siste to årene har SAS hatt et lignende tilbud i USA, der SAS-kunder gjennom en app kan direktebestille en Uber-bil som står klar når flyet har landet.

SAS følger Emirates – utvider tilbudet til “elite” kunder

– Vi fortsetter å bygge ut tjenester som gjør reisen enklere for kundene våre. Mange har etterlyst en mer sømløs reise, og nå tar vi et grep som bidrar til dette, sier konserndirektør Eivind Roald i SAS til Dagens Næringsliv.

Denne uken setter SAS i gang et prøveprosjekt der flyselskapet tester et samarbeid med luksustransportselskapet Private Driver. Ut 2017 vil et lite utvalg SAS-kunder som har Diamond- og Pandion-status booke limousintjeneste fra døren hjemme og til Gardermoen, eller den sorte Mercedesen står klar utenfor ankomsthallen når flyet ditt lander for å kjøre deg helt hjem eller til et møte i hovedstadsområdet.

Tilbudet rettes til 150 tilfeldig utvalgte Pandion- og Diamond- kunder.

Nytt selskap

I juni brakte vi nyheten om et nytt selskap under SAS paraplyen. SAS-styret hadde  besluttet å opprette et helt nytt selskap for lojalitetsutvikling og inntektsstrømmer.

Dette selskapet skal drives separat og ligge utenfor SAS-systemet, og får Eivind Roald som administrerende direktør fra juli. Over tid er planen å trekke inn private investorer i dette selskapet.

– Vi er i en god driv og kommer fortsatt til å levere et overskudd i år. Vi forbedrer resultatet med over 340 millioner kroner fra foregående år, og det er gjort en kjempeinnsats det siste året. Når det er sagt, trenger vi å styrke lønnsomheten, samtidig som vi ser et stort potensial i Eurobonus-programmet, sier Roald.

 

 

 

Kilder: DN.no   Foto:  Emirates.com   

%d bloggere liker dette: