Credit cards

Handelsbanken og Sbanken blir Vipps-partnere

 

Handelsbanken og Sbanken har inngått en partnerskapsavtale med Vipps. De to bankene med landets mest fornøyde bankkunder går dermed inn i Vipps-samarbeidet, og vil distribuere Vipps sine produkter til sine kunder i det norske markedet.

Handelsbanken og Sbanken har år etter år ligget på topp i kundetilfredshet blant bankkunder i Norge. Handelsbanken har toppet kåringene for bedriftskunder, mens Sbanken har ledet an i personmarkedet. Nå blir de en del av Vipps:

– Handelsbanken dyrker nærhet til kundene gjennom lokale bankkontorer i tillegg til digitale løsninger. Sbanken var den første rene nettbanken i Norge. Selv om de har en helt ulik strategi, ligger både Sbanken og Handelsbanken i toppen når bankenes kundetilfredshet blir målt. Derfor er vi glad for at begge bankene ser verdien av å samarbeide med Vipps om fremtidens betalingsløsninger, sier Vippssjef Rune Garborg.

Handelsbanken er Norges fjerde største bank, og har vokst både i bedrifts- og privatmarkedet de siste årene. Banken mener Vipps hører hjemme i deres tilbud ut til kundene.

Du får også tilgang til OSL Lounge på Gardermoen flyplass og North Sea Lounge på Stavanger Lufthavn til en redusert pris.

Handelsbanken er Norges fjerde største bank

– Det er avgjørende for oss å ha de mest fornøyde kundene i Norge også fremover. Da må vi tilby både den personlige rådgivningen og de tjenestene kundene våre ønsker. Når både folk og bedrifter ønsker Vipps, sørger vi for at Vipps blir en del av alt vi tilbyr kundene våre. Avtalen er viktig ikke minst for de mange bedriftskundene våre, sier administrerende direktør Dag Tjernsmo i Handelsbanken.

Sbanken har lang erfaring med bruk av digitale bankløsninger, og kundene er allerede i dag blant de ivrigste brukerne av Vipps.

– Vipps og Sbanken har på hver sin måte vært med på å endre bank- og betalingstjenester i Norge. Sbanken var tidlig ute som den første rene nettbanken i Norge, introduserte gebyrfrie tjenester og forenklet bankopplevelsen. Vipps har fullstendig endret måten vi betaler på. Vi ser frem til å bidra inn i Vipps-samarbeidet og videreføre tradisjonen i bransjen om å samarbeide når vi kan, og konkurrere når vi må får å sikre at norske bankkunder får tilgang til de beste digitale tjenestene, sier Christoffer Hernæs, Digitalsjef i Sbanken.

Handelsbanken & Sbanken

Vipps er glad for at de har fått to partnere med spisskompetanse på tett kundeoppfølging og digital bankformidling.

– Sbanken og Handelsbanken har en veldig ulik kundetilnærming, men i likhet med Vipps er begge to opptatt av god kundeservice og brukervennlige løsninger for å gjøre ting så enkelt som mulig for kundene.  Det vil bli spennende å tilby Vipps-produkter til to banker med så forskjellig kundestrategi, sier Garborg.

Han mener at Vipps styrker seg ytterligere med å få to nye banker med på laget.

– I Norge har vi en god tradisjon med å samarbeide om bankutvikling. At hele bank-Norge nå samler seg rundt Vipps vil gjøre det enklere for kundene, og samtidig sette oss i bedre stand til å møte utfordringene fra konkurrenter som vi vet vil komme i markedet.

Sbanken og Handelsbanken går inn som partnerbank og vil distribuere Vipps til sine kunder, men har ingen eierandel i Vipps.

%d bloggere liker dette: