Flyselskap

Spar tid ved bagasjebåndet på flyplassen

Spar tid ved

Å vente på bagasjen er kanskje en av de kjedeligste delene av reisen?. Men slapp av, det finnes triks for at akkurat din koffert skal komme blant de aller første.

Enten du nettopp har ankommet til ferieparadiset eller er på vei hjem. Det slår aldri feil, akkurat din koffert er den som dukker opp aller sist på bagasjebåndet.

På nettstedet Quora, deler flyplassansatte Thomas Lo Sciuto sine beste råd om mye og mangt. I dag skal vi se på hans tips and tricks for å unngå lang og unødvendig ventetid i ankomsthallen.

Spar tid ved sen innsjekking = Raskest bagasje utlevering

Hans beste tips er å prøve å sjekke inn bagasjen så sent som mulig. I følge Lo Sciuto er det håp i hengende snøre. Hvis bagasjen din er lastet sist ombord i flyet, vil den mest sannsynlig komme av først ut av flyet, og dernest først på bagasjebåndet.

Ifølge Time Magazine kan du også spare tid, dersom bagasjen din er merket som “FRAGILE”. Ofte er bagasje merket med denne typen tag lastet ombord i et separat lasterom. Derfor er sannsynligheten større at den vil bli levert tidlig på bagasjebåndet.

Priority tag

I andre tilfeller legger man ikke merke til merkingen, og deretter kan bagasjen din fortsatt komme inn først på båndet. Dersom du virkelig ønsker å forsikre det at ventetiden blir kortest mulig er det to alternativ. Enten reiser du bare med håndbagasje, eller du betaler for problemet. Passasjerer som reiser i First- eller Business class får som oftest en Priority tag på sin koffert.

I noen tilfeller kan selv de som reiser i økonomi betale for “Priority Bag Tag”.  Medlemmer av flyselskapenes egne bonus- og lojalitets programmer pleier å få prioritet på bagasjen.

Om nettstedet Quora

Quora er et spørsmål- og svar nettsted der spørsmål blir spurt, besvart, redigert og organisert av forumets medlemmer. Utgiveren Quora er basert i Mountain View, California. Selskapet ble stiftet i juni 2009, og nettstedet ble gjort tilgjengelig for publikum 21. juni 2010. Medlemmene kan samarbeide ved å redigere spørsmål og foreslå endringer i svar som har blitt sendt av andre brukere.

Quora ble stiftet av Adam D’Angelo og Charlie Cheever, begge tidligere Facebook-ansatte. Det er et nettsted der folk kan finne svar på spørsmål, og utforske komplekse emner i dybden

%d bloggere liker dette: